۲۴ مرداد ۱۴۰۲ ۰۷:۲۱
کد خبر: ۳۰۵۱۷۱

عطنا - کتاب زنان زیرک ،اثری از شری آرگو به ترجمه سمیرا ساجدی و چاپ شده در نشر دانژه است.

در این اثر تمام نکاتی که باید یک زن برای جذب مردان رعایت کند بیان شده، اما در این وهله سوالی پیش می آید که آیا تمام هدف و دغدغه زن در زندگی راضی کردن یک مرد است؟

عده ای از مخاطبان بعد از خواندن این اثر گمان می کنند که باید یک تغییر اساسی در خود ایجاد کنند؛ تغییر دادن زندگی خوب است اما به شرطی که دلیل آن فرد دیگری نباشد،زیرا اگر برای فرد دیگری خود را تغییر دهیم در واقع یک ماسک بر صورت خود گذاشته ایم و نمیتوانیم خود واقعیمان را نشان دهیم، زیرا باید مدام برای راضی نگه داشتن مردی که ممکن است حتی به ما علاقه ای نداشته باشد سیاست های مختلفی را اجرا کنیم تا یک زن خوب باشیم.

نکته ای که در این کتاب توجهم را جلب کرد تناقض در توصیه هایش بود؛برای مثال در فصل های ابتدایی این کتاب به این نکته اشاره شده است که:

اگر مردی برای داشتن شما تلاشی نمی کند یعنی چیزی برای ارائه کردن ندارد و شما را دوست ندارد؛ اما در ادامه نویسنده راهکارهایی را ارائه کرده است که یک مرد چگونه جذب زنی می شود که حتی به آن علاقه ای ندارد.

سوال اصلی در این قسمت مطرح می شود که چرا باید برای داشتن مردی که به ما علاقه ای ندارد یک نسخه جعلی از شخصیت خود ارائه کنیم؟

ما باید در رابطه ای که داریم سعی کنیم رفتارهای منفی خود را که باعث آزار فرد مقابل می شود، اصلاح کنیم اما این مسئله بدین معنا نیست که تنها زن باید تغییر کند و خود واقعی اش نباشد؛ تغییر یک مسئله دو طرفه است و طرفین رابطه باید یک سری چهارچوب ها از جمله صداقت، تعهد،درک متقابل و... را رعایت کنند تا رابطه ای سالم و پایدار داشته باشند.

نویسنده: معصومه بدری

عطنا را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید:

اینستاگرام                                              تلگرام

ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* :
* نظر:
هنر و فرهنگ1
فحش دادن بخشی از ابزار کار و سنت ماست!
حمایت بی‌شرمانه شاهین نجفی از فحاشی و توهین عناصر ضدانقلاب به مردم ایران:

فحش دادن بخشی از ابزار کار و سنت ماست!

شاهین نجفی خواننده هتاک، فحش دادن را بخشی از ابزار کار خود و از سنت‌های خود و عناصر ضد انقلاب دانست و خواست که مردم فحاشی کردن را به عنوان بخشی از فرهنگ و سنت‌های خود بپذیرند!!
هنر و فرهنگ2
دروازه‌بانی، تاثیر مستقیمی بر برداشت ما از واقعیت‌های اجتماعی دارد
معرفی کتاب: "دروازه بانی"، اثر پاملا شومیکر، ترجمه دکتر حسین افخمی:

دروازه‌بانی، تاثیر مستقیمی بر برداشت ما از واقعیت‌های اجتماعی دارد

بنابر نظر پاملا شومیکر، استعاره "دروازه‌بانی" را می‌توان برای هرموقعیت تصمیم گیری و با هرمیزان اطلاعات به کار برد؛ چه این انتقال از طریق کانال‌های جمعی و چه از طریق کانال های بین‌فردی باشد.
پر بازدیدها
آخرین اخبار