۲۰ تير ۱۴۰۲ ۰۷:۲۳

عطنا - در چالش همت که در اردیبهشت ماه امسال در دانشگاه علامه طباطبایی برگزار شد، به دانشجویان ۲۰۰ هزار تومان داده شد تا در دو هفته ۲۰۰ هزار تومان‌شان را بیشتر کنند.

در این مدت، تسهیلگر تیم همت برای راحت کردن این مسیر، همراه شرکت کنندگان بود. در رویداد همت ۵۰ نفر حضور داشتند که ۱۵ نفرشان وارد چالش همت شدند و ۴ نفرشان موفق به سودآوری شدند که بیشترین آن‌ها ۴میلیون و ۶۰۰ هزار تومان بود، یعنی ۲۳ برابر سرمایه اولیه!

برگزاری اختتامیه چالش همّت در دانشگاه علامه طباطبایی

در اختتامیه رویداد همت که در تاریخ ۶ تیر ماه ۱۴۰۲ در دانشگاه علامه طباطبایی برگزار شد، افرادی که موفق به افزایش ۲۰۰ هزار تومان شده بودند حاضر شدند تا در مورد کسب و کاری که راه انداختند، مراحل و نتایج آن، در حضور آقای قمری، سرپرست دفتر خدمات عمومی (مرکز اصناف) وزارت صمت، توضیح دهند تا در صورت قبولی توسط داوران برای ادامه کار، تیم همت از آن‌ها حمایت کند.

علاقه مندان می‌توانند برای شرکت در رویداد‌های بعدی همت، با شماره ۰۹۳۹۲۰۳۰۶۹۷ تماس حاصل فرمایند.