۲۷ خرداد ۱۴۰۲ ۰۷:۲۱
کد خبر: ۳۰۴۹۹۷

عطنا - نکوداشت زنده‌یاد احمد گل‌محمدی، استاد سابق دانشگاه علامه طباطبایی در همایشی با عنوان «تاریخ‌شناسی در بحران؛ واقعیت یا توهم!» برگزار می‌شود.

این همایش از سوی گروه روش‌شناسی و تاریخ‌نگاری پژوهشکده تاریخ اسلام برگزار خواهد شد که محورهای آن عبارتند از: «بحران معرفت‌شناسی، بحران روش‌شناسی، بحران کارآمدی و کارکردی و بحران مطالعات میان رشته‌ای». 

این همایش چهارشنبه 31 خرداد از ساعت 8 و 30 دقیقه تا 17 و 30 دقیقه در پژوهشکده تاریخ اسلام به نشانی خیابان ولی‌عصر، خیابان شهید عباسپور، خیابان برادران، کوچه شهروز شرقی، پلاک 9 برگزار می‌شود.

احمد گل‌محمدی استاد علوم سیاسی دانشگاه علامه طباطبایی بر اثر ابتلا به بیماری کرونا در ۳۰ مرداد ۱۴۰۰ چشم از جهان فروبست.

احمد گل‌محمدی در سال ۱۳۴۷ در ارسباران (استان آذربایجان شرقی) به دنیا آمد. وی پس از گذراندن تحصیلات مقاطع ابتدایی، راهنمایی و دبیرستان، در رشته علوم سیاسی دانشگاه تهران پذیرفته شد و تحصیلات خود را تا دوره دکتری در این دانشگاه به اتمام رساند.

گل‌محمدی بعد از اتمام تحصیل به عنوان عضو هیئت علمی دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه علامه طباطبایی پذیرفته شد. وی در این دانشگاه عضو کمیته علمی بررسی وحدت و هویت ملی بود و فعالیت‌هایی همچون همکاری در تنظیم آیین‌نامه وظایف اعضای هیئت علمی پژوهشی، ویراستاری علمی مجموعه سخنرانی‌های هفته پژوهش، عضویت در شورای برنامه‌ریزی و کمیته شورای انتشارات دانشکده علوم سیاسی و عضویت در کمیته همایش تاریخ و علوم سیاسی و … را نیز داشت.

وی کتاب و مقالاتی به صورت تألیف و ترجمه از خود به یادگار گذاشت که از مهمترین آنها می‌توان به «کتاب جهانی شدن، فرهنگ، هویت»، «اسناد فداییان اسلام»، «چیستی، ‌تحول و چشم‌انداز دولت»، «ایران بین دو انقلاب اثر یرواند آبراهامیان»؛ «درآمدی انتقادی بر تحلیل سیاسی» اثر کالین‌ های؛ «درآمدی بر فلسفه تاریخ» اثر مایکل استنفورد؛ «معنا، فرهنگ و زندگی اجتماعی» اثر استوارت هال و... اشاره کرد.

عطنا را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید:

اینستاگرام                                              تلگرام

ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* :
* نظر:
هنر و فرهنگ1
کرونا؛ نادانی انسان در عصر علم و فناوری قرن بیست و یکم
کتاب چشم انداز‌های ارتباطی پاندمی منتشر شد:

کرونا؛ نادانی انسان در عصر علم و فناوری قرن بیست و یکم

کتاب«چشم انداز‌های ارتباطی پاندمی»جدیدترین اثر دکتر هادی خانیکی با گردآوری وتدوین حبیب راثی تهرانی، با نگاهی ارتباطی به بیماری کرونا، به‌تازگی ازسوی مرکز نشر دانشگاهی منتشر و راهی بازار نشر شده است.
فحش دادن بخشی از ابزار کار و سنت ماست!
حمایت بی‌شرمانه شاهین نجفی از فحاشی و توهین عناصر ضدانقلاب به مردم ایران:

فحش دادن بخشی از ابزار کار و سنت ماست!

شاهین نجفی خواننده هتاک، فحش دادن را بخشی از ابزار کار خود و از سنت‌های خود و عناصر ضد انقلاب دانست و خواست که مردم فحاشی کردن را به عنوان بخشی از فرهنگ و سنت‌های خود بپذیرند!!
هنر و فرهنگ2
دروازه‌بانی، تاثیر مستقیمی بر برداشت ما از واقعیت‌های اجتماعی دارد
معرفی کتاب: "دروازه بانی"، اثر پاملا شومیکر، ترجمه دکتر حسین افخمی:

دروازه‌بانی، تاثیر مستقیمی بر برداشت ما از واقعیت‌های اجتماعی دارد

بنابر نظر پاملا شومیکر، استعاره "دروازه‌بانی" را می‌توان برای هرموقعیت تصمیم گیری و با هرمیزان اطلاعات به کار برد؛ چه این انتقال از طریق کانال‌های جمعی و چه از طریق کانال های بین‌فردی باشد.
پر بازدیدها
آخرین اخبار