۱۸ ارديبهشت ۱۴۰۲ ۰۷:۲۰
کد خبر: ۳۰۴۸۷۸

عطنا -  طرح پژوهشی پیشنهادی عضو هیات علمی دانشگاه علامه طباطبائی در میان 56 کشور شرکت کننده، در فراخوان یونسکو مورد پذیرش قرارگرفت.

به دنبال فراخوان یونسکو و برنامه IFAP (Information for All Program) در حوزه سواد اطلاعاتی طرح پیشنهادی دانشگاه علامه طباطبائی با عنوان «وضعیت سواد اطلاعاتی زنان ایران: الزامات آموزش سواد اطلاعاتی وشیوه های نهادینه سازی» از سوی دکتر رضا نقیب السادات عضو هیأت علمی دانشکده علوم ارتباطات با مختصات اصلی مورد انتظار یونسکو در میان 56 کشور شرکت کننده، مورد پذیرش قرارگرفت.

به گزارش مدیریت همکاری های علمی بین المللی دانشگاه، این طرح پژوهشی که در خصوص سواد اطلاعاتی زنان ایران است، دارای یک بخش میدانی برای سنجش وضعیت سواد اطلاعاتی در ایران و همچنین مجموعه ای از کارگاه ها است که با نظارت یونسکو و برنامه IFAP برگزار می شود.

در حال حاضر اولین کارگاه آموزشی این طرح، تحت همین عنوان با همکاری کرسی علم وفناوری یونسکو در دانشگاه علامه طباطبائی با برخی از مراکز و سازمان های مردم نهاد فعال در این عرصه به بهانه هفته آموزش در دست برگزاری است.

با توجه به شرایط و الزامات طرح مذکور، نتایج مستقیم این طرح متوجه زنان ایرانی است و در این راستا مهمترین نیازهای اصلی جامعه زنان در زمینه سواد اطلاعاتی مورد ارزیابی قرار می گیرد. ارزیابی مهارت های تفکر انتقادی در بین زنان، ارزیابی مهارت های تولید اطلاعات در بین زنان، ارتقای سطح دانش زنان در زمینه سواد اطلاعاتی و تقویت مشارکت و شبکه روابط زنان در زمینه سواد اطلاعاتی از جمله مهم ترین اهداف اجرای این طرح است.  

عقد قرار داد این طرح پژوهشی و علمی در ادامه همکاری های پیشین دانشگاه علامه طباطبائی و نهاد یونسکو است که طی دو سال گذشته با سرعت و گستردگی بیشتری پیگیری شده است. این توسعه در راستای اهداف بلند مدت دانشگاه برای تقویت همکاری های علمی و بین المللی با نهادهای بین المللی، به ویژه سازمان های زیر نظر سازمان ملل متحد است.

عطنا را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید:

اینستاگرام                                              تلگرام

ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* :
* نظر:
هنر و فرهنگ1
فحش دادن بخشی از ابزار کار و سنت ماست!
حمایت بی‌شرمانه شاهین نجفی از فحاشی و توهین عناصر ضدانقلاب به مردم ایران:

فحش دادن بخشی از ابزار کار و سنت ماست!

شاهین نجفی خواننده هتاک، فحش دادن را بخشی از ابزار کار خود و از سنت‌های خود و عناصر ضد انقلاب دانست و خواست که مردم فحاشی کردن را به عنوان بخشی از فرهنگ و سنت‌های خود بپذیرند!!
هنر و فرهنگ2
دروازه‌بانی، تاثیر مستقیمی بر برداشت ما از واقعیت‌های اجتماعی دارد
معرفی کتاب: "دروازه بانی"، اثر پاملا شومیکر، ترجمه دکتر حسین افخمی:

دروازه‌بانی، تاثیر مستقیمی بر برداشت ما از واقعیت‌های اجتماعی دارد

بنابر نظر پاملا شومیکر، استعاره "دروازه‌بانی" را می‌توان برای هرموقعیت تصمیم گیری و با هرمیزان اطلاعات به کار برد؛ چه این انتقال از طریق کانال‌های جمعی و چه از طریق کانال های بین‌فردی باشد.
پر بازدیدها
آخرین اخبار