شطرنج3

احسان قائم مقامی استاد بزرگ شطرنج کشورمان در حاشیه مسابقه سیمولتانه امروز در گفتگو با خبرنگار عطنا سطح این مسابقه را متوسط قلمداد کرد و اعتقاد داشت در بین شرکت کنندگان افراد حرفه ای که سابقه ی حضور در مسابقات بین المللی را دارند نیز دیده می شد.

دانشجوی دکتری مدیریت ورزشی دانشگاه علامه هدف از حضور در این مسابقه را ترویج رشته ی ورزشی شطرنج و همچنین علمی کردن این رشته و اشاعه ی آن در سطح کشور و جهان دانست و حضور شطرنج بازان در مراسمهای مختلف را در تحقق این امر مهم دانست.

این استاد بزرگ شطرنج افزود: حضور در دانشگاه ها یک حرکت ارزشی است که هر فرد با حضور در دانشگاه ها می تواند سطح اندیشه ی خود را به مقامهای رفیع برساند.

وی در پایان این مژده را به علاقه مندان خود داد که قصد دارد در آینده ای نزدیک رکورد خود و جهان را جابجا کند و آن را در تاریخ شطرنج جاودانه سازد.