عطنا - بیماری کووید 19 با شیوع گسترده در سال 2019 در سراسر دنیا بهعنوان بزرگترین تهدیدکننده سلامتی طبق تعریف سازمان جهانی بهداشت شناخته شد و انسانها را وادار به تغییر در سبک زندگی کرد. کروناویروس یک بیماری همهگیر و منحصربهفرد است که در طی دو سال از حضور خود باعث فوت بسیاری از افراد در تمامی سنین شد.
در ایران نیز بعد از شناسایی چند مورد ابتلا کلیه مراکز آموزشی اعم از مهدکودکها، پیشدبستانیها و مدارس در تمامی مقاطع و پایههای تحصیلی و نیز دانشگاهها تعطیل اعلام شدند و از سوی وزارت بهداشت، مردم به شروع قرنطینه خانگی تا اتمام دوره شیوع کووید 19 توصیه شدند.
در دو سال اخیر به علت قرنطینه خانگی امکان حضور در اجتماع و برگزاری یکسری آیینها و مراسمها ازجمله ازدواج و سوگ بسیار کمتر شد، دراینبین آموزش برای اولین بار بهصورت مجازی به کار خود ادامه داد که همین امر نیز باعث ایجاد مشکلاتی برای دانش آموزان یا دانشجویان شد.
ویروس کرونا هر چند در ظاهر و با ماهیتی بهداشتی و پزشکی همه ابعاد زندگی بشر را تحت تأثیر قرار داد اما در حوزه سبک زندگی نیز تأثیرات بیشمار مثبت و منفی به دنبال داشت. اکنون به لطف کشف واکسن با هرگونه کاستی و ضعف، نفسهای ویروس کرونا در برخی مناطق جهان ازجمله ایران به شماره افتاده و بازگشت به زندگی عادی در حال رخ دادن است. تغییر سبک زندگی یکی از مهمترین موضوعاتی است که از کرونا به یادگار ماند.
در این پادکست دکتر کامران شیوندی روانشناس، مشاور رئیس و مدیر دفتر نظارت و ارزیابی دانشگاه علامه طباطبائی درباره شرایط زندگی دانشجویی بعد از پایان قرنطینه خانگی کرونا توضیح میدهد.
عطنا را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید: