عطنا - تغذیه مناسب برای سلامتی بسیار مهم است، خصوصاً در مواقعی که سیستم ایمنی بدن نیاز به مقابله با بیماریهای بخصوص مانند کووید-19 دارد. تقریباً تمام کسانی که در بیرون از منزل به کار اشتغال دارند، حداقل یک وعده از غذای خود را در محل کار، اغذیهفروشیها، فست فودها، رستورانهای کارخانهها و سایر محیطهای کار صرف میکنند.
کارمندان بهطورمعمول ساعات طولانی از روز را در محیط کار سپری میکنند. وجود مشغلههای شغلی و فکری متعدد، کمبود وقت، عدم آگاهی از نقش تغذیهی صحیح در عملکرد کارکنان و راندمان کاری و نداشتن برنامهریزی مشخص غذایی از جمله عواملی هستند که میتوانند منجر به تغذیه ناسالم در کارمندان و مصرف مواد غذایی فاقد ارزش تغذیهای شوند.
اپیدمی کرونا این روزها شرایط سختی را برای همه افراد جهان ایجاد کرده و تغذیه مناسب برای حفظ سلامت بدن بهویژه در ایام کرونا اهمیت بیشتری پیدا کرده است. آنچه تمام متخصصین و پزشکان از زمان شیوع این ویروس دائماً بر آن تأکید میکنند، تقویت سیستم ایمنی بدن است.
در این پادکست دکتر مریم عمادی، مشاور تغذیه و رژیمدرمانی درباره تغذیه کارمندی در عصر کرونا توضیح میدهد.
عطنا را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید: