Kavakebian-1

به گزارش عطنا، مصطفی کواکبیان که در جمع دانشجویان دانشگاه علامه طباطبائی به دعوت انجمن اسلامی این دانشگاه در سالن اجتماعات شهید بهشتی دانشکده حقوق و علوم سیاسی سخنرانی می‌کرد، اظهار داشت: با روی کار آمدن دولت یازدهم و تغییر مدیریت در دانشگاه علامه طباطبائی این دانشگاه در عرصه‌های مختلف پیشرفت‌های چشم‌گیری داشته است.

Kavakebian-2

وی اضافه کرد: دانشگاه علامه طباطبائی در حوزه تحصیلات تکمیلی نیز دارای رشته‌های گوناگون بوده که در طول دو سال اخیر موفقیت‌های خوبی بدست آورده است.

کواکبیان تصریح کرد: دانشگاه علامه به تفکرات مختلف دانشجویی توجه ویژه‌ای دارد و همانطوری که می‌بینیم، امروز این مراسم به میزبانی انجمن اسلامی این دانشگاه در حال برگزاری است که از قضا دانشجویان آن از نخبگان و برگزیدگان دانشگاه هستند.

این استاد دانشگاه و فعال سیاسی اظهار امیدواری کرد با حضور گسترده مردم در دهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی ترکیب مجلس به نفع اصلاح‌طلبان و اعتدال‌گرایان تغییر کند.

گفتنی است انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه علامه طباطبائی در ادامه سلسله نشست‌های رأی به بیدارها، امروز میزان دکتر عارف و دکتر کواکبیان است.

اخبار بعدی متعاقباً اعلام می‌شود...