کارگاه بینالمللی مجازی آموزش زبان دوم در دانشگاه علامهطباطبائی برگزار شد.
به گزارش عطنا، کارگاه بینالمللی آموزش زبان دوم به ابتکار گروه زبان و ادبیات انگلیسی دانشگاه علامه طباطبائی و با حضور پژوهشگران برجسته این حوزه به صورت مجازی برگزار شد.
در جلسه نخست این کارگاه که با عنوان «نظریه درونداد بهینه و آموزش زبان» برگزار شد، پروفسور استفن کرشن، زبانشناس و ازبرجسته ترین پژوهشگران حوزه آموزش زبان به عنوان سخنران اصلی، بنیکو میسان از دانشگاه شیتونوجی ژاپن و دکتر نوشان اشتری از دانشگاه کالیفرنیای جنوبی به عنوان سخنران دوم درباره شیوههای نوین یادگیری زبان به ویژه زبان انگلیسی سخنرانی کردند.
دکتر جف مک کیلان، پژوهشگر ارشد مرکز توسعه آموزشی و متخصص آموزش زبان انگلیسی نیز در سخنرانی خود در جلسه دوم کارگاه با عنوان «چگونه دایره واژگانی خود را افزایش دهیم؟» موضوعاتی چون فنون یادگیری واژگان جدید را مطرح کرد.
گفتنی است، در کارگاه مجازی آموزش زبان دوم که 21 و 30 خرداد برگزار شد، بیش از ۲۰۰ نفر از استادان و پژوهشگران حوزه آموزش زبان شرکت کردند و درباره چالشها و راهکارهای فراگیری و آموزش تبادل نظر صورت گرفت.
توجه به آموزش مجازی در دانشگاه علامه طباطبائی پس از شیوع کرونا، علاوه بر امکان تشکیل کلاسهای درسی، زمینۀ برگزاری کارگاههای آموزشی و پژوهشی را به صورت وبینار هم فراهم کرده است. امکان دسترسی آسان به استادان و پژوهشگران داخلی و خارجی و بهرهگیری بیش از پیش اعضای هیئت علمی و دانشجویان از جمله مزایای آموزش مجازی در دانشگاه به شمار میرود.
از برگزارکنندگان این وبینار علی الخصوص جناب آقای دکتر نزاکت گوی گرامی و سرکار خانم دکتر سعیدی عزیز بی نهایت سپاسگزاریم. منتظر کارگاه های مجازی دیگر هستیم که فوق العاده نسبت به کار گاه های حضوری اثربخش تر هستند. با تشکر فراوان از زحمات اساتید گروه زبان انگلیسی دانشگاه علامه طباطبایی