پوستر_51031

بیستمین دورۀ دانش‌افزایی و توان‌مندسازی اعضای هیئت علمی به صورت برخط و در سامانۀ آموزش مجازی دانشگاه با عنوان آزمون سازی در مودل برگزار می شود.

به گزارش عطنا، معاونت آموزشی دانشگاه علامه طباطبائی در نظر دارد بیستمین دورۀ دانش‌افزایی و توان‌مندسازی اعضای هیئت علمی را از ۱۰ الی ۱۷ اردیبهشت‌ماه سال جاری به صورت برخط و در سامانۀ آموزش مجازی دانشگاه با عنوان آزمون سازی در مودل (۴ کارگاه ۲ ساعته) و با ظرفیت هر کارگاه ۵۰ نفر، برگزار کند.
علاقه‌مندان به حضور در این دوره‌های آموزشی می‌توانند ثبت‌نام خود را در درگاه اینترنتی otc.atu.ac.ir نهایی کنند.
گفتنی است، به منظور فراهم آوردن زمینۀ بهره‌مندی تعداد بیشتری از استادان، هر عضو هیئت علمی می‌تواند تنها در دوره‌ای ثبت‌نام کند که ویژۀ دانشکدۀ مربوطه باشد.
بر این اساس، ثبت‌نام دوره‌های مذکور از روز یکشنبه ۴ خرداد تا پایان وقت اداری روز جمعه ۹ خرداد ۱۳۹۹ است.
شماره تماس جهت کسب اطلاعات بیشتر:  ۴۸۳۹۲۲۵۰ و یا داخلی ۲۲۵۰ است.