حجت الله میرزایی

با حکم حسین سلیمی، رئیس دانشگاه علامه طباطبائی، حجت الله میرزایی تشنیزی، عضو هیئت علمی این دانشگاه به مدت یک سال به عنوان رئیس کانون دانش آموختگان دانشگاه علامه طباطبائی منصوب شد.
به گزارش عطنا، از جمله ماموریت های مهم میرزایی که در حکم انتصای وی آمده است می توان به زمینه‌سازی شکل گیری مجمع عمومی با مشارکت حداکثری جامعه دانش آموختگان و نخبگان دانشگاه، جذب دانش آموختگان فرهیخته و توانمند و برقراری پیوند ایشان با دانشگاه، و تعیین سیاست های اجرایی کانون بر مبنای مفاد اساسنامه اشاره کرد.

گفتنی است، میرزایی، دارای سابقه تحصیل در سه مقطع کارشناسی، ارشد و دکتری در حوزه اقتصاد نظری، توسعه و برنامه ریزی و اقتصاد است. وی دانش آموخته دانشگاه علامه طباطبائی در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری و عضو هیئت علمی دانشکده اقتصاد دانشگاه علامه طباطبائی است.