سیدمجید حسینی، استادیار دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران

همایش عدالت آموزشی در دانشگاه «دانشگاه ایده‌آل» با سخنرانی سیدمجید حسینی در سالن شهید بهشتی دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه علامه طباطبائی برگزار شد.

به گزارش خبرنگار عطنا، در این همایش که 21 آبان‌ماه برگزار شد، حسینی نویسنده، روزنامه‌نگار، مدیر عامل باغ کتاب تهران و استادیار دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران به سخنرانی پرداخت.

این همایش که با استقبال دانشجویان دانشگاه علامه طباطبائی مواجه شده بود به همت انجمن علمی-دانشجویی حقوق دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه علامه برگزار شد.

حسینی اخیراً به یکی از منتقدان جدی نظام آموزشی و کنکور در ایران بدل شده ‌است. به عقیده او آموزش‌وپرورش در ایران، از حدود ۷۰ سال پیش تاکنون بدون هیچ تغییری باقی‌مانده و این سیستم تنها می‌تواند کارمند خوب تولید کند. آموزش‌وپرورش بستری شده برای یکسان‌سازی آدم‌ها و این خوب نیست.

فایل صوتی این نشست را در اینجا دانلود کنید.

با گزارش تصویری این برنامه همراه باشید؛

عکس: شیکبا شیرازی‌تهرانی-عطنا