نشست سیاست‌های راهبردی در آستانه تحریم‌های ظالمانه آمریکا علیه ایران در دانشکده اقتصاد علامه

نشست تخصصی «سیاست‌های راهبردی در آستانه تحریم‌های ظالمانه آمریکا علیه جمهوری اسلامی ایران» با حضور فرشاد مؤمنی و حسین اسکندری در دانشکده اقتصاد دانشگاه علامه طباطبائی همراه با پرسش‌ و پاسخ دانشجویی، برگزار شد.

به گزارش خبرنگار عطنا، در این نشست که 14 آبان‌ماه برگزار شد، فرشاد مؤمنی، عضو هیئت علمی گروه برنامه‌ریزی و توسعه اقتصادی دانشکده اقتصاد دانشگاه علامه طباطبائی و رئیس مؤسسه دین و اقتصاد و حسین اسکندری، مدیر گروه روان‌شناسی بالینی و عمومی دانشکده روان‌شناسی و علوم تربیتی این دانشگاه به سخنرانی پرداختند.

محورهای این نشست شامل چشم‌انداز اقتصاد ایران بعد از تحریم‌های 13 آبان‌ماه، چگونگی طراحی ساز‌و‌کار مقابله با تحریم‌ها، موانع سر راه پیاده‌سازی راهبرد‌های اقتصادی و روان‌شناختی و رویکرد‌های روان‌شناختی اجتماعی برای مقابله با تحریم‌ها بود.

این نشست به‌همت جهاد دانشگاه واحد دانشگاه علامه طباطبائی با همکاری دانشکده اقتصاد این دانشگاه برگزار شد.

گزارش کامل در عطنا قرار می‌گیرد.

با گزارش تصویری این نشست همراه باشید؛

عکس: علی قلی‌زاده-عطنا