۰۶ آبان ۱۳۹۷ ۲۱:۰۹
کد خبر: ۲۶۲۶۵۲
زهرا پارساپور، مدیرکل دفتر سیاست‌گذاری و برنامه‌ریزی فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم

مدیرکل دفتر سیاست‌گذاری و برنامه‌ریزی فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با اشاره به اینکه می‌توانیم از تجربیات دانشگاه علامه طباطبائی در زمینه مرکز رشد واحدهای علوم انسانی و اجتماعی استفاده کنیم، بیان کرد: باید استفاده از میراث فرهنگی با خوانش امروزی در فعالیت‌های ما وجود داشته باشد.


به گزارش خبرنگار عطنا، دکتر  زهرا پارساپور اول آبان‌ماه در نشست شورای فرهنگی دانشگاه علامه طباطبائی که در سالن شورای ریاست این دانشگاه برگزار شد، (گزارش تصویری) گفت: تقریباً در جریان فعالیت‌های فرهنگی و نشست‌های دانشگاه علامه طباطبائی هستم.


وی در همین رابطه خاطرنشان کرد: این برنامه‌های فرهنگی دانشگاه علامه طباطبائی به خود من انرژی می‌دهد؛ در این نشست‌ها بخشی که برای من خیلی جالب است، نشست‌های علمی است که در خور شأن دانشگاه علامه طباطبائی برگزار می‌شود و همچنین استفاده از ظرفیت استادان است. واقعاً این‌گونه برنامه‌ها را غنیمت می‌دانم، چون مباحثی که به‌نوعی تازه روی می‌دهند؛ سریع برای آن نشست برگزار می‌کنند، بررسی و گفت‌و‌گو کرده و حاصل این گفت‌وگوها در فضای مجازی انتشار پیدا می‌کند و از این نظر به دانشگاه علامه طباطبائی تبریک می‌گویم.


پارساپور تصریح کرد: ما مجله‌ای با عنوان «نامه فرهنگی» راه‌اندازی کرده‌ایم که مخاطبان آن معاونان و مدیران فرهنگی هستند و ما قصد داریم که خلاقیت‌های مدیریتی و فعالیت‌های برجسته دانشگاه‌ها را در سطح کشور منعکس کنیم؛ اولین گزارش از دانشگاه فردوسی مشهد بود و امیدواریم گزارشی هم از معاونت فرهنگی دانشگاه علامه و فعالیت‌های برجسته آن داشته باشیم.


وی درخصوص پیچیدگی‌های عرصه فرهنگ در دانشگاه امروز، گفت: همه ما می‌دانیم که تنوع صدای دانشگاه امروز بیشتر از صداهایی دیگر است که ما امروز در این جلسه شنیدیم؛ باید تخصصی‌تر عمل کنیم، قطعاً در شورای فرهنگی‌ باید متخصص روان‌شناس، جامعه‌شناس و مدیریت و ‌برنامه‌ریزی و متخصص در عرصه هنر و رسانه حاضر باشند.



مدیرکل دفتر سیاست‌گذاری و برنامه‌ریزی فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم بیان کرد: باید استفاده از میراث فرهنگی با خوانش امروزی در فعالیت‌های ما وجود داشته باشد، این خیلی مهم است که ما از سرمایه فرهنگی که در دست داریم، بتوانیم خوانشی جدید متناسب با نیازهای امروز و در پاسخ به سؤال‌های نسل امروز، از دل این خوانش بیرون بیاوریم و اصطلاحاً پاسخ‌گو باشیم.


وی گفت: جمع‌آوری پژوهش‌ها و پایش‌ها اقدامی دیگری بوده که انجام شده است و دانشگاه علامه در زمینه شاخص‌ها دارای تجربه بود که ما از تجربه‌های آنها استفاده کردیم، اینها را جمع‌آوری می‌کنیم تا در اختیار دانشگاه‌ها قرار دهیم تا بتوانیم فعالیت‌های فرهنگی‌ خود را مبتنی بر پایش‌ها و پژوهش‌ها قرار دهیم.


پارساپور درباره راه‌اندازی مرکز رشد در دانشگاه علامه طباطبائی، اظهار کرد: مرکز رشد در دانشگاه علامه جزء معدود مراکزی است که در حوزه علوم انسانی از ایده‌ها و بحث کارآفرینی حمایت می‌کند.


مدیرکل دفتر سیاست‌گذاری و برنامه‌ریزی فرهنگی و اجتماعی وزارت با بیان اینکه ما می‌توانیم از تجربیات دانشگاه علامه طباطبائی در زمینه مرکز رشد استفاده کنیم، گفت: وقتی ما از آزاداندیشی صحبت می‌کنیم نباید نگران نباشیم چون بحث در حوزه آزادی اندیشه بسیار گسترده‌تر از حوزه عمل است، بنابراین باید به این مهم توجه و اعتقاد داشته باشیم.

ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* :
* نظر:
پر بازدیدها
آخرین اخبار