نشست تخصصی «الگوهای مراقبت، بهداشت روانی و اختلالات روانشناختی در سالمندان» در دانشگاه علامه

نشست تخصصی «الگوهای مراقبت، بهداشت روانی و اختلالات روان‌شناختی در سالمندان» با حضور اعضای هیئت علمی دانشگاه و برخی از مسئولان در سالن شورای دانشکده روان‌شناسی و علوم تربیتی دانشگاه علامه طباطبائی برگزار شد.

به گزارش خبرنگار عطنا، این نشست 30 مهرماه در راستای نشست‌های حل مشکلات کشور و همچنین پیش‌نشستی برای همایش سالمندی در ایران برگزار شد که دکتر عبدالله معتمدی، عضو هیئت علمی گروه روان‌شناسی بالینی و عمومی دانشکده روان‌شناسی و علوم تربیتی دانشگاه علامه طباطبائی دبیر همایش سالمندی در ایران با رویکرد روانی-اجتماعی دبیری آن را بر عهده داشت.

در این نشست دکتر شهلا پاکدامن، عضو هیئت علمی دانشگاه شهید بهشتی، دکتر مهتاب علیزاده، عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران، دکتر پرستو منصوری، سرپرست معاونت امور توان‌بخشی سازمان بهزیستی استان تهران، دکتر فرامرز سهرابی اسمرود، معاون پژوهشی دانشکده روان‌شناسی و علوم تربیتی دانشگاه علامه طباطبائی، ابوالقاسم عیسی‌مراد رودبنه، عضو هیئت علمی گروه روان‌شناسی بالینی و عمومی دانشگاه علامه طباطبائی، دکتر مهشید فروغان، عضو هیئت علمی دانشگاه علوم بهزیستی و توان‌بخشی، دکتر سیدکاظم ملکوتی، عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران و دکتر فریبرز بختیاری، قائم مقام مرکز آموزشی علمی-کاربردی آسایشگاه معلولین و سالمندان کهریزک در این نشست حضور داشتند و به بیان دیدگاه‌ها و نظرات خود پرداختند.

مسئولان دانشکده روان‌شناسی و علوم تربیتی دانشگاه علامه طباطبائی و همایش سالمندی در ایران با رویکرد روانی-اجتماعی در راستای هر چه بهتر برگزار کردن این همایش سه نشست «سبک زندگی و سالمندی»، «سیاست‌گذاری‌های اجتماعی در حوزه سالمندی» و «الگوهای مراقبت، بهداشت روانی و اختلالات روانشناختی در سالمندان» را با حضور استادان دانشگاه، کارشناسان، نمایندگان مجلس و مسئولان برگزار کردند.

همایش سالمندی در ایران به صورت ملی با رویکرد روانی-اجتماعی در ۲۸ آبان‌ماه سال جاری در دانشگاه علامه طباطبائی برگزار می‌شود.

احمد برجعلی، رئیس دانشکده روان‌شناسی و علوم تربیتی دانشگاه علامه طباطبائی، رئیس همایش سالمندی در ایران، عبدالله معتمدی، عضو هیئت علمی گروه روانشناسی بالینی و عمومی این دانشگاه، دبیر کمیته علمی این همایش و مهدی خانجانی، عضو دیگر هیئت علمی دانشکده روان‌شناسی و علوم تربیتی دانشگاه علامه، دبیر اجرایی این همایش هستند.

سایت همایش سالمندی در ایران به آدرس www.aging.atu.ac.ir راه‌اندازی شده است و در این سایت محورهای همایش، زمان بندی ارسال مقالات (ارسال چکیده و اصل مقالات)، نحوه تنظیم مقالات و کیفیت ارسال آنها مشخص شده است.

محورهای همایش همایش سالمندی در ایران (با رویکرد روانی-اجتماعی) شامل کیفیت و سبک زندگی در دوره سالمندی، یادگیری و کارکردهای شناختی در سالمندان، سالمندی موفق و فعال، بهداشت روان و اختلالات روان‌شناختی در دوره سالمندی، احساس تنهایی، داغدیدگی، مواجهه با مرگ، رویکردهای مذهبی و معنوی در مداخلات روان‌شناختی سالمندی، برنامه‌ریزی و سیاست‌گذاری‌های اجتماعی در حوزه سالمندی، نقش‌های خانوادگی و اجتماعی در دوره سالمندی، الگوهای بومی مراقبت، مراقبان، حمایت‌های اجتماعی و مراکز نگهداری از سالمندان، بازنشستگی، درآمد و استقلال مالی در دوره سالمندی، استارت آپ‌ها، فناوری و شبکه‌های اجتماعی سالمندان و دیدگاه‌های قالبی، سالمند آزاری، بیوگی و ازدواج مجدد در سالمندان است.

گزارش کامل در عطنا قرار می‌گیرد.

با گزارش تصویری این نشست همراه باشید؛

عکس: شکیبا شیرازی تهرانی-عطنا