معاون اجرایی و اعزام ستاد عمره و عتبات دانشگاهیان گفت:حدود ۸۵ درصد از زائران عتبات، ثبت نام خود را نهایی کردند.

791546
به گزارش عطنا و به نقل از مهر، محمد زارع گفت: مهلت نهایی کردن ثبت نام عتبات ویژه زائرین اصلی و ذخیره تا ۲۳ دی ماه در سایت لبیک تمدید شده است و این فرصت آخرین فرصت برای نهایی کردن ثبت نام بوده و مجدد تمدید نخواهد شد.
وی افزود: عدم مراجعه زائران در موعد مقرر به سایت، به منزله انصراف از اعزام تلقی شده و از میان ظرفیت های باقی مانده مجددا قرعه کشی خواهد شد.
معاون اجرایی و اعزام ستاد عمره و عتبات دانشگاهیان یادآورشد: جدول قیمت عتبات دانشگاهیان به تفکیک هر استان در حال آماده سازی است که به زودی بعد از اعلام نهایی از سوی سازمان حج و زیارت به اطلاع زائرین گرامی خواهد رسید.
وی خاطرنشان کرد: اعزام دانشگاهیان به عتبات عالیات از ۵ بهمن آغاز شده و تا پایان فروردین ماه سال ۹۵ ادامه خواهد داشت. در این مدت ۱۱هزار و ۵۰۰ نفر از دانشگاهیان کشور راهی عتبات عالیات خواهند شد.