۲۴ شهريور ۱۳۹۷ ۰۹:۴۷
سلیمی در نشست «ارائه نتایج پیمایش ملی وضعیت فرهنگی، اجتماعی و رفاهی دانشجویان دختر در دانشگاه‌های منطقه یک»

رئیس دانشگاه علامه طباطبائی گفت: به‌زودی در این دانشگاه آزمایشگاه علوم شناختی در حوزه علوم انسانی راه‌اندازی می‌شود.

به گزارش عطنا به نقل از مهر، حسین سلیمی، رئیس دانشگاه علامه طباطبائی گفت: برنامه داریم با همکاری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و مرکز علوم شناختی به‌زودی آزمایشگاه علوم شناختی در حوزه علوم انسانی را در دانشگاه علامه طباطبائی راه‌اندازی کنیم.

وی افزود: زمان دقیق راه‌اندازی این آزمایشگاه مرتبط با تأمین بودجه‌های لازم است.

رئیس دانشگاه علامه طباطبائی اظهار داشت: مکان راه‌اندازی این آزمایشگاه تعیین‌شده و بخشی از امکانات اولیه آن نیز آماده بهره‌برداری است.

سلیمی تأکید کرد: درصورتی‌که بودجه لازم به این آزمایشگاه تخصیص یابد، طی دو ماه آینده این آزمایشگاه قابل بهره‌برداری خواهد بود.