۰۳ شهريور ۱۳۹۷ ۱۵:۳۰
fereydoonkenar

دانشگاه علامه طباطبائی و فرمانداری فریدونکنار تفاهم‌نامه همکاری در زمینه گردشگری، محیط زیست و کشاورزی فریدونکنار امضا کردند.

به گزارش عطنا به نقل از خبرگزاری صدا و سیما، رئیس دانشگاه علامه طباطبائی ایران با اشاره به امضاء تفاهم‌نامه همکاری دانشگاه علامه طباطبائی و فرمانداری فریدونکنار گفت: بر اساس این تفاهم نامه همکاری این دانشگاه با فرمانداری شهرستان فریدونکنار، در زمینه گسترش فعالیت های آموزشی تخصصی آزاد در حوزه های گردشگری، محیط زیست، کشاورزی و پژوهشی است .

به گفته سلیمی بر اساس این تفاهم نامه اساتید و دانشجویان دانشگاه علامه طباطبائی ایده‌های تاسیس شرکت دانش بنیان و نیز استقرار چند مرکز رشد واحدهای فناور را بررسی می کنند.

وی همکاری و حمایت در حوزه آی.تی و ارتباطات، برگزاری همایش و فعالیت های عملی در حوزه گردشگری به ویژه گردشگری محیط زیست در فریدونکنار را از دیگر مفاد این تفاهم نامه برشمرد.

نصیری کناری فرماندار فریدونکنار نیز گفت: با همکاری دستگاه‌های اجرایی، بستر لازم برای اجرای طرح های مطالعاتی و تحقیقاتی دانشگاه علامه طباطبائی در فریدونکنار فراهم می شود .