Hoghoogh
به گزارش عطنا و به نقل از پایگاه اطلاع رسانی ستاد حقوق بشر، کاظم غریب آبادی، معاون امور بین الملل و همکاری های بین المللی قضایی ستاد حقوق بشر از امضای یادداشت تفاهم همکاری میان ستاد و دانشگاه علامه طباطبائی خبر داد.

غریب آبادی هدف از این تفاهم را همکاری بین مراکز علمی و اجرایی جهت بهره مندی از ظرفیت ها و توانمندی های متقابل توصیف کرد. بر طبق این تفاهم نامه، طرفین در حوزه های زیر به همکاری خواهند پرداخت:

مبادله نشریات علمی، تهیه مقالات برای چاپ در نشریات مربوط، تقویت انتشار نشریات و چاپ کتاب های مشترک در زمینه مورد علاقه مشترک؛

همکاری و فراهم نمودن تسهیلات لازم جهت انجام فعالیت های علمی و برگزاری کارگاه ها و دوره های آموزشی تخصصی مورد نیاز، برگزاری همایش های تخصصی داخلی و بین المللی و انجام پژوهش های علمی مشترک و مبادله تجربیات در زمینه های مختلف علمی و پژوهشی؛

همکاری برای استفاده از ظرفیت ها و تجربیات بین المللی موجود در راستای ارتقای سطح علمی و آموزشی یکدیگر.

همچنین ستاد حقوق بشر و دانشگاه علامه طباطبایی جهت راه اندازی کرسی حقوق بشر، برگزاری دوره های حقوق بشر، حقوق شهروندی و دیگر حوزه های تخصصی در راستای ارتقاء سطح علمی و تخصصی کارکنان و کارشناسان ذی ربط اعلام آمادگی کردند.

c.i-logo1-low2