kasbokar baner - Copy

افتتاحیه جشنواره کسب و کار علامه طباطبائی چهارشنبه 22 مهر در سالن دانشکده مدیریت و حسابداری دانشگاه علامه طباطبائی برگزار می شود. در همین زمینه سید علیرضا هاشمی نکو، دبیر این جشنواره به خبرنگار باشگاه خبری علامه طباطبائی (عطنا) گفت: این جشنواره از سه بخش توانمند سازی، مشاوره و تجاری سازی تشکیل شده است که در افتتاحیه سهم توانمند سازی بیش از دو بخش دیگر می باشد و پس از برگزاری افتتاحیهkasbokar baner دانشجویان می توانند از مرکز مشاوره کسب و کار واقع در مرکز کارآفرینی دانشگاه استفاده کرده و ایده های کارآفرینانه خود را به طرح های کسب و کار حرفه ای تبدیل کنند.

وی افزود: وظیفه دیگر تیم برگزاری جشنواره برقراری ارتباط با سرمایه گذاران می باشد که در این راستا رایزنی های متعددی انجام شد و در روز افتتاحیه 6 شرکت در کنار دانشجویان حضور خواهند داشت و امیدواریم که این حضور مقدمه ای بر همکاری طولانی مدت و حمایت از ایده های علوم انسانی باشد.

برنامه های همایش فردا:

Untitled

علاقه مندان می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر در سایت جشنواره به آدرس vctv.ir  مراجعه نمایند.