modiriat

اولین جشنواره کسب و کار کشور در حوزه علوم انسانی در دانشگاه علامه طباطبائی برگزار می شود.

دکتر داود حسین پور سرپرست مرکز کار آفرینی دانشگاه علامه طباطبائی در مصاحبه با خبرنگار حوزه فرهنگی باشگاه خبری علامه طباطبائی (عطنا) گفت: اولین جشنواره کسب و کار در حوزه علوم انسانی کشور با هدف شناسایی افراد صاحب ایده و آموزش آنها، چهارشنبه 22 مهر در سالن آمفی تئاتر دانشکده مدیریت و حسابداری برگزار می شود.
دکتر حسین پور در ادامه گفت: در این جشنواره حدود 200 دانشجو با ایده های نو انتخاب می شوند که در بازه زمانی 2 ماه تحت آموزش و مشاوره قرار خواهند گرفت تا بتوانند ایده ی خود را بهبود ببخشند.

وی افزود: در بهمن ماه یک جشنواره دیگر خواهیم داشت که در آن جشنواره از سرمایه گذاران دعوت می شود تا دانشجویان بتوانند ایده های خود را تجاری سازی کنند.

این عضو هیئت علمی دانشگاه علامه گفت: سرمایه گذاران در جشنواره روز چهارشنبه نیز حضور خواهند داشت و در جشنواره بهمن ماه در انتخاب ایده های برتر موثر خواهند بود.
سرپرست مرکز کارآفرینی دانشگاه علامه در پایان گفت: هیچ گونه محدودیتی برای دانشجویان دانشگاه علامه طباطبائی وجود ندارد و دانشجویان از هر مقطع تحصیلی میتوانند در این جشنواره شرکت کنند.

علاقه مندان برای کسب اطلاعات بیشتر میتوانند به سایت vctv.ir مراجعه کنند.
web (1)