به گزارش خبرنگار  باشگاه خبری علامه طباطبائی (عطنا) از دانشکده علوم اجتماعی، نشست علمی با حضور دکتر مارگولیس از کشور زلاندنو و به میزبانی گروه رشته تعاون و رفاه اجتماعی دانشگاه علامه برگزار شد. در این جلسه تلاش شد که تحقیقات دکتر مارگولیس در اختیار دانشجویان رشته تعاون و رفاه اجتماعی قرار بگیرد.
در ابتدی این نشست، دکتر مزینانی، دکتر رمزی را یکی از تاثیر گذار ترین اشخاص حوزه تعاون در زلاندنو خواند و افزود: بعد از استقلال، زلاندنو که اقتصادی وابسته به انگلستان داشت با همین تعاونی ها توانست روی پای خود بایستد.
در ادامه دکتر رمزی گفت: تعاونی ها در زلاندنو کاملا مستقل و خود مختار کار می کنند و حضور سرمایه گذاران خارجی را برای بهبود وضعیت اقتصادی بسیار مهم دانست.
وی افزود: در دویست تعاونی این کشور حدود چهل و سه هزار نفر عضو هستند که آمار درآمد تلفیقی این تعاونی ها در حدود سی و یک میلیون دلار در سال است.
رمزی گفت: این تعاونی ها با محصولات لبنی و کشاورزی این درآمد را به دست آوردند ولی با شرکت های خصوصی تجاری متفاوت است.
دکتر رمزی با اشاره به اینکه ادغام تعاونی های کوچک با یکدیگر بسیار مهم است گفت: با تعاونی ها میتوان قدرت تولید کنندگان را متمرکز کرد و دست دلال ها را از این کسب و کار کوتاه نمود.
وی در پایان افزود: روحیه تعاون و همکاری در فرهنگ مردم زلاندنو نهادینه شده است.

IMG_5524 IMG_5587 IMG_5602 IMG_5620 IMG_5624