۰۱ مرداد ۱۳۹۷ ۱۰:۲۶
کد خبر: ۲۰۲۸۱۱
مهدی هداوند در نشست دیوان بین المللی کیفری و چالش های فلسفی

عضو هیئت علمی دانشگاه علامه طباطبائی معتقد است که حکمرانی خوب راهکاری برای خروج از وضعیت بحرانی آب است.


به گزارش عطنا به نقل از ایلنا، مهدی هداوند، استاد حقوق عمومی دانشگاه علامه طباطبائی، در همایش چالش‌های حقوقی حکمرانی آب گفت: سرنوشت ما ایرانیان به دو مایع نفت و آب گره خورده است. نفت به جهت فراوانی و آب به‌دلیل کمبود. در هر دو مسئله‌ای که ایجادشده مسئله توزیع است؛ توزیع پول نفت به دلیل فراوانی و آب به دلیل کمبود.


وی افزود: سرنوشت ما در گذشته و آینده تحت تأثیر این دو بوده است. هر دو به لحاظ حقوقی و قانونی، ملی هستند اما همواره این سؤال مطرح بوده که آیا به‌واقع ملی شده‌اند و متعلق به ملت ایران بوده و هستند.


عضو هیئت‌علمی دانشگاه علامه طباطبایی تصریح کرد: ملی شدن آب و مسائل حقوقی بعد از ملی‌شدن، همچنین مدیریت و اداره منابع آب جدی بوده اما عملکرد نظام حقوقی ما در چند دهه گذشته ناکارآمد بوده و باعث وضعیت بحرانی منابع آب در کشور شده است. حال این سؤال مطرح است که چگونه می‌توان از این شرایط خارج شد؟


وی تأکید کرد: حکمرانی خوب و شاخص‌های آن یکی از الگوهایی است که می‌تواند ما را از این وضعیت خارج کند. در حکمرانی خوب، شراکتی بین دولت، بخش خصوصی و جامعه مدنی قائل هستیم و انحصار از دولت خارج می‌شود و ذی‌نفعان در مصرف، توزیع و حفاظت مشارکت می‌کنند.

ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* :
* نظر:
پر بازدیدها
آخرین اخبار