۳۰ تير ۱۳۹۷ ۱۵:۲۷
ماراتن علمی مشاوره در دانشگاه علامه طباطبائی

انجمن علمی-دانشجویی مشاوره دانشگاه علامه طباطبائی برای تابستان امسال با 14 کارگاه متنوع میزبان دانشجویان علاقه‌مند به این حوزه است.

به گزارش عطنا، مریم اعظمی، دبیر انجمن علمی-دانشجویی مشاوره درباره این کارگاه‌ها می‌گوید: انجمن علمی-دانشجویی مشاوره دانشگاه علامه طباطبائی به عنوان انجمن علمی پیشتاز در سطح دانشگاه‌های کشور سعی در برنامه‌ریزی اوقات فراغتی پرنشاط برای دانشجویان مشاوره کرده است.

وی ادامه می‌دهد: در تابستان ۹۷ ضمن طراحی یک برنامه مفصل آموزشی با در نظر گرفتن نیازهای آموزشی-پژوهشی دانشجویان مشاوره در هرسه مقطع آموزشی اقدام به اجرای طرحی با عنوان «تابستان پرتلاش مشاوره‌ای با انجمن علمی» کرده‌یم که ایم که ضمن آن برای اجرای ۱۴ عنوان کارگاه پرتقاضا برای دانشجویان رشته مشاوره در بازه زمانی ۱۶ تا 31 تیر ماه اقدام کردیم.

به گفته دبیر انجمن علمی-دانشجویی مشاوره دانشگاه علامه طباطبائی از جمله این کارگاه‌ها می‌توان به موارد زیر اشاره کرد: کارگاه انتخاب رشته کنکور، برنامه‌ریزی تحصیلی، فرایند مشاوره با زوجین درگیر با پیمان‌شکنی زناشویی، آسیب‌شناسی ازدواج، مصاحبه تشخیصی مشاوره‌ای، الگوی سهم‌گذاری در خانواده، مهارت‌های ارتباطی و شیوه ارتباط موثر در مشاوره، اجرا، نمره‌گذاری و تفسیر آزمون mmpi ، هدایت تحصیلی پایه نهم، روش تحقیق کیفی، منبع نویسی اندنوت ، آزمون و کسلر۵، اجرا، تفسیر و نمره گذاری(در شهریور)، جست‌وجوی پیشرفته در منابع علمی مشاوره، مصاحبه انگیزشی (۱۲ مرداد).

اعظمی خاطرنشان می‌‎کند:‌ این انجمن همچنین با تشکیل ۱۰ گروه از بین دانشجویان کارشناسی مشاوره دانشگاه علامه طباطبائی اقدام به برگزاری طرح حلقه‌های مطالعاتی نظریه پژوهی کرده است که طی آن با معرفی منابع مطالعاتی برای این دسته از دانشجویان، ضمن تشویق آنها به تحقیق و مطالعه در زمینه نظریه‌های مشاوره و روان‌درمانی در تابستان، با جلب حمایت علمی و همکاری دانشجویان در مقطع دکتری به منظور اداره جلسات ارائه و نقد، این طرح را به اجرا درآورده است.

وی از اهداف این طرح را ایجاد و تقویت روحیه پژوهش و در نهایت تشکیل نشست‌های نقد نظریه می‌داند.

گفتنی است دبیر انجمن علمی-دانشجویی مشاوره علاوه بر این، طی جلسات گروهی و یا صحبت‌های فردی با دانشجویان، ضمن جلب مشارکت حداکثری دانشجویان کارشناسی، با چند تن از دانشجویان کارشناسی ارشد از گرایش مشاوره خانواده و مشاوره شغلی اقدام به طرح‌ریزی نشست‌هایی در باب بررسی پژوهش‌های روز دنیای مشاوره در سال تحصیلی ۹۷-۹۸ کرده است.

عکس: انجمن علمی_دانشجویی مشاوره