۲۸ تير ۱۳۹۷ ۲۲:۵۲
نشست «نقد و ارزیابی سیاست‌گذاری در حوزه آسیب‌های اجتماعی»

بیست‌وهفتمین گفت‌وگوی اجتماعی «تهران امید دارد» با عنوان «نقد و ارزیابی سیاست‌گذاری در حوزه آسیب‌های اجتماعی» با حضور الهام فخاری، رضا امیدی، حسین راغفر، میترا عظیمی و شهردار منطقه در سرای محله راه‌آهن برگزار شد.

به گزارش عطنا، در این نشست که عصر چهارشنبه، 27 تیرماه در حضور فعالان اجتماعی و فرهنگی و اهالی محل به مدت سه ساعت برگزار شد، دکتر رضا امیدی، استاد تعاون و رفاه اجتماعی دانشگاه علامه طباطبائی، دکتر حسین راغفر، استاد اقتصاد دانشگاه الزهرا، دکتر الهام فخاری، روان‌شناس و عضو شورای شهر تهران به ارائه دیدگاه‌های خود پرداختند.

در ادامه هم دکتر آبادیان، شهردار منطقه 11  به ارائه گزارشی از فعالیت‌های این شهرداری برای بهبود وضعیت فضاهای این محله که در قالب سه فایل از تصاویر قبل و بعد از تغییرات بود، ارائه کرد.

میترا عظیمی، استاد برنامه‌ریزی اجتماعی دانشگاه علامه طباطبائی نیز در بخشی از نشست به ارائه سخنان خود درباره آسیب‌های اجتماعی شهر تهران پرداخت.

گزارش کامل در عطنا قرار می‌گیرد.

با گزارش تصویری این نشست همراه باشید؛

عکس: ایوب قادری-عطنا