۱۳ تير ۱۳۹۷ ۱۷:۰۲
filtering ertebatatt solh mosalemat (20)

نشست «بررسی و کند و کاو انسداد ارتباطات(فیلترینگ) بر کنش‌های مسالمت‌آمیز و صلح‌جویانه کاربران شبکه‌های اجتماعی» با حضور مهدی محسنیان‌راد، استاد ارتباطات دانشگاه‌ امام صادق(ع) و نعمت‌الله فاضلی، دانشیار پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی برگزار شد.

به گزارش عطنا، نشست «بررسی و کند و کاو انسداد ارتباطات(فیلترینگ) بر کنش‌های مسالمت‌آمیز و صلح‌جویانه کاربران شبکه‌های اجتماعی» با حضور مهدی محسنیان‌راد، استاد ارتباطات دانشگاه‌ امام صادق(ع) و نعمت‌الله فاضلی، دانشیار پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی سه‌شنبه، 12 تیر در دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران برگزار شد.

نعمت‌الله فاضلی، دانشیار پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی در این نشست مسئله صلح را چیزی جز ارتباط و مسئله ارتباط را چیزی جز صلح ندانست و مهدی محسنیان‌راد، استاد ارتباطات دانشگاه‌ امام صادق(ع) نابردباری نظام ایران دربرابر شبکه اجتماعی را یک امر نهادینه شده دانست و گفت: فرقی نمی‌کند چه دولتی سردمدار کشور ما باشد.

گزارش کامل در عطنا قرار می‌گیرد.

با گزارش تصویری این نشست همراه باشید؛

عکس: علی اکبریان میمند-عطنا