۳۰ ارديبهشت ۱۳۹۷ ۰۹:۴۶
نشست «چشم انداز اقتصاد ایران پس از خروج آمریکا از برجام» با سخنرانی فرشاد مومنی

نشست «چشم انداز اقتصاد ایران پس از خروج آمریکا از برجام» با سخنرانی دکتر فرشاد مومنی در دانشکده اقتصاد دانشگاه علامه طباطبائی برگزار شد.

به گزارش عطنا، این نشست، شنبه 29 اردیبهشت‌ماه به همت انجمن اسلامی دانشجویان دانشکده اقتصاد دانشگاه علامه طباطبائی حول محور مسائل اقتصادی ایران بعد از خروج ایالات متحده از برجام برگزار شد.

در این نشست، که با حضور جمعی از استادان، اهالی رسانه و دانشجویان برگزار شد، فرشاد مومنی، استاد و اقتصاددان دانشگاه علامه طباطبائی به سخنرانی پرداخت و در سخنرانی خود مسائل ایران را در دوران پسا تحریم مورد واکاوی قرار داد.

استاد اقتصاد دانشگاه علامه طباطبائی در این نشست تصریح کرد «پاشنه آشیل اقتصاد ایران بنیه تولید ملی است» و گفت: در دوره 40 ساله‌ای که ایران با تحریم روبه‌رو بوده است هرگز کالاهای لوکس و تجملی مشمول هیچ نوع تحریمی نبوده است و ظرفیت‌های تولیدی کشور در مرکز توجه تحریم‌کنندگان بوده است.

گزارش کامل این نشست در عطنا قرار می‌گیرد.

با گزارش تصویری این نشست همراه باشید؛

عکس: مسعود پناهی-عطنا