افضل قربانخانی پدر شهید مدافع حرم مجید قربانخانی در مراسم «شبی با شهدا» در دانشگاه علامه طباطبائی، اظهار کرد: مدت حضور این شهید در سوریه هفت روز طول کشید، که در عملیات خانطومان به درجه رفیع شهادت نائل شد و با گذشت سه سال پیکر مطهر ایشان به وطن بازنگشته است.
قربانخانی با بیان اینکه ما هدیهای را که در راه دفاع از اسلام و آلالله دادهایم پس نمیگیریم، گفت: شهدای مدافع حرم دارای جایگاه والا و منزلت در نزد خداوند متعال هستند و پسرم در این راه از من سبقت گرفت.
وی به کتاب «مجید بربری» که زندگی نامه شهید است اشاره کرد و افزود: در این کتاب مجید با کار در یک نانوایی بربری به افرادی که وضعیت مالی نامساعدی داشتند کمک میکرد و مجید دارای مرام خاص و با خدا بود.
شهید «مجید قربان خانی» متولد ۳۰ مرداد ۱۳۶۹ و تک پسر خانواده است. مجید از کودکی دوست داشت برادر داشته باشد تا همبازی و شریک شیطنتهایش باشد؛ اما خدا در ۶ سالگی به او یک خواهر داد. خانم قربانخانی درباره به دنیا آمدن «عطیه» خواهر کوچک مجید میگوید: «مجید خیلی داداش دوست داشت. به بچههایی هم که برادر داشتند خیلی حسودی میکرد و میگفت چرا من برادر ندارم. دختر دومم «عطیه» نهم مهرماه به دنیا آمد. مجید نمیدانست دختر است و علیرضا صدایش میکرد. ما هم به خاطر مجید علیرضا صدایش میکردیم؛ اما نمیشد که اسم پسر روی بچه بماند. شاید باورتان نشود.
مجید وقتی فهمید بچه دختر است. دیگر مدرسه نرفت. همیشه هم به شوخی میگفت «عطیه» تو را از پرورشگاه آوردند. ولی خیلی باهم جور بودند حتی گاهی داداش صدایش میزد. آخرش همکلاس اول نخواند. مجبور شدیم سال بعد دوباره او را کلاس اول بفرستیم. بشدت به من وابسته بود. طوری که از اول دبستان تا پایان اول دبیرستان با او به مدرسه رفتم و در حیاط مینشستم تا درس بخواند؛ اما از سال بعد گفتم مجید من واقعاً خجالت میکشم به مدرسه بیایم. همین شد که دیگر مدرسه را هم گذاشت و نرفت؛ اما ذهنش خیلی خوب بود. هیچ شمارهای درگوشی ذخیره نکرده بود. شماره هرکی را میخواست از حفظ میگرفت.»
روایت خانواده شهید مجید قربانخانی به نقل از مهر را در اینجا بخوانید.