۳۱ فروردين ۱۳۹۷ ۱۳:۳۰
نشست «مطالعات اربعین پژوهی» با حضور استادان و پژوهشگران علوم انسانی

نشست مطالعات اربعین پژوهی چهارشنبه، 29 فروردین ماه با حضور استادان و پژوهشگران رشته‌های مختلف علوم انسانی و اجتماعی در سالن شهید مطهری دانشکده ادبیات فارسی و زبان‌های خارجی دانشگاه علامه طباطبائی برگزار شد.

به گزارش عطنا، این نشست زمینه‌سازی برای همایش سوم «بررسی ابعاد پیاده روی اربعین» است و هدف از آن بررسی آسیب‌شناسی فعالیت‌های علمی با موضوع راهپیمایی اربعین بود که به منظور ایجاد مقدمه‌ای برای انتخاب کمیته علمی سومین همایش بین‌المللی اربعین برگزار شد.

در این نشست استادان رشته‌های مختلف دانشگاه به ابعاد علمی اربعین پرداختند و پیاده‌روی اربعین فرصتی برای تبلور هویت شیعه خوانده شد.

در این جلسه در جمع سایر استادان و پژوهشگران، دکتر نعمت‌الله ایرانزاده، معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه علامه طباطبائی، غلامرضا ذکیانی رئیس دانشکده الهیات دانشگاه علامه، حسن ذکایی، علی اکبر کربلایی پازوکی، زهره دستجردی، محمود تقی زاده حضور داشتند.

گفتنی است در انتهای مراسم با اهدای کتاب از میهمانان تجلیل شد.

گزارش کامل در عطنا قرار می‌گیرد؛

با گزارش تصویری این نشست همراه باشید.

عکس: مسعود پناهی-عطنا