۱۸ فروردين ۱۳۹۷ ۰۴:۳۳
dorehaye maharat afzaye (26)

دانشگاه علامه طباطبائی در راستای ورود دانشجویان به بازار کار در سال جدید، ۵۰ دوره مهارتی برگزار می‌کند.

به گزارش عطنا به نقل از مهر، ثبت‌نام برای ۵۰ دوره مهارتی تخصصی با هدف ورود دانشجویان به موضوع کارآفرینی و بازار کار آغاز شده است.

برگزاری دوره های مهارتی دانشگاه علامه طباطبائی از سال گذشته آغاز شده است و برگزاری این دوره‌ها در سال جاری نیز ادامه خواهد یافت.

دانشجویان باید در یک دوره مهارتی در این دانشگاه شرکت کنند که از امسال در دفترچه‌های کنکور سراسری این موضوع اعلام خواهد شد.

از بهمن‌ماه سال گذشته اولین دوره طرح مهارت‌افزایی دانشجویان به منظور توانمندسازی آنها برای ورود به بازار در دانشگاه علامه طباطبائی اجرایی شد. این دوره‌ها با تأکید حسین سلیمی، رئیس دانشگاه علامه طباطبائی با هدف توانمند‌سازی دانشجویان و برخورداری آنها از شانس بیشتر برای ورود به بازار اشتغال تدوین و شرکت در حداقل دو دوره مهارتی برای دانشجویان الزامی است.