۱۴ اسفند ۱۳۹۶ ۱۹:۱۷
کد خبر: ۱۷۶۱۶۶
سیدمنصور میرسعیدی، رئیس دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه علامه

رئیس دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه علامه طباطبائی با اشاره به اینکه بسته‌های سیاستی برای تصمیم‌گیران از دل مقالات تحقیقی و همایش‌های علمی بیرون می‌آید، بیان کرد: امیدوارم نتایج این همایش بتواند ابزارهای حقوقی مناسب را در اختیار کشورهای مختلف برای مبارزه با پدیده خطرناک تروریسم قرار داده و آن را کنترل و مهار کنند.


به گزارش عطنا، سیدمنصور میرسعیدی، 13 اسفندماه در همایش بین‌المللی «ابعاد حقوقی-جرم‌شناختی تروریسم» با حضور استادان و کارشناسان داخلی و خارجی در سالن شهید بهشتی دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه‌ علامه طباطبائی، گفت: عنوان همایش بی‌نیاز از توصیف و بیان اهمیت موضوع است اما برای آشنایی شرکت‌کنندگان در همایش مواردی را بیان می‌کنم.


وی اظهار کرد: جایگاه دانشگاه به عنوان مرکز عقلانیت برای کنترل احساسات لجام گسیخته می‌تواند در اثرگذاری و تعیین خطوط کلی مهار این پدیده خطرناک یعنی تروریسم، تأثیر بسزایی داشته باشد.


میرسعیدی تصریح کرد: اگر وجود پدیده تروریسم ناشی از قشری‌گری است، مقابله با قشری‌گری هم با تعمق و آشناسازی انسان‌ها با مسائل بنیادین بشری میسر می‌شود.


وی با بیان اینکه اگرچه سازوکارهای حقوقی و امنیتی همگی برای کنترل این پدیده خطرناک ضروری و مهم است، گفت: اما برگزاری این قبیل همایش‌ها برای تبیین ابعاد خطرناک این پدیده جز در دانشگاه و در محل تفکر و عقلانیت میسر نیست.


عضو هیئت علمی گروه حقوق جزا و جرم‌شناسی دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه علامه طباطبائی افزود: از استادانی که از دانشگاه‌های فرانسه و آلمان در این همایش شرکت کردند، تشکر می‌کنم و باید یادآوری کنم موضوع این همایش موضوعی است که هم کشورهای خاورمیانه و هم ایران قربانی آن بوده و همچنین کشورهای اروپایی نیز در معرض تهدید آن هستند.


وی اضافه کرد: بنابراین برای جلوگیری از تکرار نشدن پدیده خطرناک تروریسم در ابعاد مختلف و همچنین عدم قربانی گرفتن آن و در نهایت رفع خطر کلی این خطر با استفاده از دستاوردهای علمی این همایش بسیار مهم است.


رئیس دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه علامه طباطبائی با اشاره به اینکه باید برون‌داد همایش بین‌المللی «ابعاد حقوقی-جرم‌شناختی تروریسم» بسته‌های سیاستی بیرون آمده از دل مقالات تحقیقی برای تصمیم‌گیران باشد، گفت: امیدوارم نتایج این همایش بتواند ابزارهای حقوقی مناسب را در اختیار کشورهای مختلف برای مبارزه با پدیده خطرناک تروریسم قرار داده و آن را کنترل و مهار کند.


میرسعیدی در پایان خاطرنشان کرد: امیدوارم مقالاتی که از سوی استادان داخلی و خارجی در این همایش ارائه می‌شود برای شرکت‌کنندگان و علاقمندان مفید و مثمرثمر باشد.

ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* captcha:
* نظر:
مطالب دیگر
مدیریت فضای مجازی در ترکیه و امارات چگونه است؟
بررسی قوانین اینترنت در کشورهای دیگر (3)

مدیریت فضای مجازی در ترکیه و امارات چگونه است؟

چندین سال است که در امارات کلیه سرویس‌های انتقال صوت با پروتکل اینترنت ممنوع بوده و برنامه‌هایی مانند واتس اپ، وایبر، تانگو، فیسبوک مسنجر، ایمو، لاین، کیک مسنجر، تلگرام و فیس تایم مسدود هستند.
استاد دانشگاه شانگهای از برجام و روابط ایران و چین می‌گوید
گفتگوی اختصاصی عطنا با هوندا فَن

استاد دانشگاه شانگهای از برجام و روابط ایران و چین می‌گوید

دنیای کنونی نسبت به جهان 2006-2010 تغییرات زیادی کرده است؛ این امر بر توسعه برخی از روابط بین المللی هم تاثیر گذاشته است. من شخصا فکر می کنم بهترین نتیجه برای ایران این است که این مسئله را در اسرع وقت...
علت افزایش مهاجرت در میان نخبگان چیست؟
یک استاد دانشگاه در گفتگو با عطنا بررسی کرد

علت افزایش مهاجرت در میان نخبگان چیست؟

یک استاد دانشگاه معتقد است: «نوسانات وضعیت اقتصادی و نداشتن امید به حل مشکلات که دلیل مهاجرت است با جوان‌گرایی و به کارگیری نسل جوان در ساختار‌های نظام کشور باعث پویایی و کاهش مهاجرت می‌شود.»
در افغانستان چه خبر است؟
ملازهی در گفتگو با عطنا بررسی کرد

در افغانستان چه خبر است؟

يك کارشناس مسائل افغانستان معتقد است: «طالبان می‌کوشد تا با حملات نظامی سهم بیشتری از قدرت در افغانستان را به خود اختصاص دهد؛ در حالی که در ایران یک ارزیابی واقع بینانه از تحولات افغانستان وجود ندارد.»
پر بازدیدها
آخرین اخبار