روز اول همایش بازخوانی و بررسی آرا و اندیشه‌های دکتر شریعتی

همایش بازخوانی و بررسی آرا و اندیشه‌های دکتر شریعتی با حضور اساتید و صاحب‌نظرانی همچون مجتبی مطهری، سیدیحیی یثربی، حسین راغفر، محمد خوش‌چهره، سیدجواد میری، علی ذوعلم، محمد اسفندیاری، و پرویز امینی برگزار شد.

به گزارش عطنا، روز اول این همایش دوروزه به همت کانون اندیشه جوان در قالب نهمین همایش آنان که می‌اندیشند، یکشنبه، 6 اسفندماه در دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران برگزار شد.

در این همایش اساتید و صاحب نظرانی همچون مجتبی مطهری، سیدیحیی یثربی، حسین راغفر، محمد خوش‌چهره، سیدجواد میری، علی ذوعلم، محمد اسفندیاری، نعمت‌الله فاضلی، علیرضا قائمی‌نیا، پرویز امینی، سیدحسین شهرستانی و محسن حسام‌مظاهری سخنرانی می‌کنند.

شریعتی و دین، شریعتی و تاریخ، شریعتی و علوم انسانی، شریعتی و روشنفکری، شریعتی و مساله عدالت، شریعتی سنت و مدرنیته، شریعتی و اندیشه جهان وطنی، شریعتی و بازگشت به خویشتن، شریعتی و اندیشه‌های سیاسی مدرن و اسلامی از محورهای اصلی همایش «بررسی و بازخوانی آراء و اندیشه‌های دکتر علی شریعتی» است.

گزارش تصویری روز اول را در ادامه می‌بینید؛

عکس: مسعود پناهی-عطنا