۲۵ بهمن ۱۳۹۶ ۱۰:۴۹
کد خبر: ۱۷۱۰۵۱
کرسی ترویجی عباس اسدی با موضوع «داربست‌بندی خبر»

کرسی ترویجی عباس اسدی، استاد روزنامه‌نگاری دانشگاه علامه طباطبائی با موضوع «داربست‌بندی خبر» در دانشکده ارتباطات دانشگاه علامه طباطبائی برگزار شد.


به گزارش عطنا، در این کرسی که سه‌شنبه، 24 بهمن‌ماه برگزار شد، دکتر رضا صابری، عضو هیئت علمی دانشگاه علامه طباطبائی و دکتر حسن مجیدی، عضو هیئت علمی دانشگاه امام صادق(ع) به عنوان ناقدان نظریه حضور داشتند و مدیریت جلسه بر عهده دکتر رحمان سعیدی، عضو هیئت علمی دانشگاه علامه طباطبائی بود.


عباس اسدی با بیان این نظریه می‌گوید: «داربست بندی خبر» برای مفسر نقش هدایتگری مخاطب و آسان سازی فهم رویدادها قائل است و معتقد است که مخاطبان فهم و دانش خویش را درباره رویدادها و پدیده ها با کمک ژانرهای تفسیری به دست می آورند. بدین صورت که، هنگامی که مخاطب با اطلاعات جدید مواجه می شود، آنها را با اندیشه ها و تجربیات خود سازگار می کند و ممکن است آنچه را که به آن اعتقاد دارد، تغییر دهد یا اطلاعات جدید را بی ربط تشخیص دهد و از آن دست بکشد. در هر حال مخاطب فعالانه فهم خویش را کامل یا خلق می کند. در واقع، داربست بندی خبر موجب تغییر مصرف کننده خبری می شود. یعنی به جای تأکید بر مرور تیتر و لید خبر (مطلب)، بر راهبردهای اکتشافی مخاطب درباره رویداد تاکید می کند.


گزارش تصویری را در ادامه می‌بینید؛

عکس: شکیبا شیرازی تهرانی-عطنا

ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* captcha:
* نظر:
مطالب دیگر
چگونه مسائل جنسی را به کودک آموزش دهیم؟
یک استاد دانشگاه در گفتگو با عطنا بررسی کرد

چگونه مسائل جنسی را به کودک آموزش دهیم؟

تربیت جنسی امری ضروری است و آموزش آن را از هر سنی که کودک شروع به سوال پرسیدن می کند باید شروع کرد. اما به طور کلی اولین زمان برای این آموزش 3 تا 5 سالگی است. چون کودک در این برهه سنی کنجکاوی هایی دارد
فقدان سرمایه اجتماعی، نظام سیاسی را با چالش‌ روبرو می‌کند/ مهاجرت یکی از نتایج شکاف میان دولت و ملت است
یک جامعه شناس در گفتگو با عطنا مطرح کرد

فقدان سرمایه اجتماعی، نظام سیاسی را با چالش‌ روبرو می‌کند/ مهاجرت یکی از نتایج شکاف میان دولت و ملت است

یک استاد دانشگاه معتقد است: «نهادهای دولتی و حاکمیتی نقش مهمی در اعتماد عمومی دارند و در واقع عملکرد نهادهای اجتماعی و سیاسی است که اعتماد را خلق می‌کند یا باعث کاهش آن می‌شود.»
فضای مجازی را باید کنترل کرد/ باید به سمت اینترانت حرکت کنیم
یک جامعه شناس در گفتگو با عطنا:

فضای مجازی را باید کنترل کرد/ باید به سمت اینترانت حرکت کنیم

در حال حاضر در معرض تهدید جدی هستیم. طرح مجلس درباره ساماندهی فضای مجازی اولین گام در جهت داشتن برنامه برای مدیریت فضای مجازی است و البته نباید به روش‌های نادرست مثل قطع کردن اینترنت روی بیاوریم.
مدیریت فضای مجازی در آمریکا و کره جنوبی چگونه است؟
بررسی قوانین اینترنت در کشورهای دیگر (1)

مدیریت فضای مجازی در آمریکا و کره جنوبی چگونه است؟

TikTok و WeChat دو شبکه اجتماعی چینی هستند که در دنیا با استقبال روبه‌رو شده‌اند، اما در زمان ریاست جمهوری ترامپ استفاده از این اپلیکیشن‌ها در امریکا به دلیل نگرانی های امنیتی ممنوع اعلام شد.
پر بازدیدها
آخرین اخبار