اجرای کانون موسیقی دانشگاه به مناسبت سی‌و‌نهمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی

کانون موسیقی دانشگاه علامه‌طباطبائی به افتخار سی و نهمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی نواخت.

به گزارش عطنا، برنامه‌ «طلایه‌دار» به همت کانون موسیقی دانشگاه علامه طباطبائی دوشنبه، 23 بهمن در دانشکده مدیریت و حسابداری دانشگاه علامه طباطبائی اجرا شد.

در این برنامه دانشجویان نوازنده کانون موسیقی دانشگاه علامه طباطبائی به مناسبت سی و نهمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی و گرامیداشت شهدایی که 40 سال از مرز و بوم کشور ایران پاسداری کردند به اجرای قطعاتی موسیقیایی پرداختند و ساز وطن‌پرستی نواختند.

متین آذر، نوازنده سازهای کوبه‌ای، رامین کهنسال، نوازنده سنتور، اشکان فخاری، نوازنده ویولن، سجاد کریم‌پور، نوازنده تار و حسام آرین و امین اخواص در جایگاه خواننده این اجرا بودند.

در بخش اول این برنامه نوازندگان به اجرای قطعات ملی‌-میهنی معروف پرداختند، در بخش دوم نوازندگان اشعار شاهنامه، شعرای معاصر و حسام آرین را با آهنگ‌سازی حسام آرین به پاسداشت تمام طلایه‌داران ایران زمین از عهد باستان تا دفاع مقدس را اجرا کردند و در بخش سوم به سه نفر از کسانی که در مسابقه سرای جاوید بهترین متن و شعر میهنی را نوشته بودند، جایزه اهدا شد.

عکس: فاطمه جعفری-عطنا