pejoohesh jamee shenasi solh (14)

نشست جامعه‌شناسی صلح در قالب چهارمین همایش ملی «پژوهش‌های اجتماعی و فرهنگی در جامعه ایران» در دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه علامه طباطبائی برگزار شد.

به گزارش عطنا، در این نشست که پنجشنبه، ۷ دی‌ماه در دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه علامه طباطبائی به مدیریت خلیل میرزایی برگزار شد، بهرام مستقیمی با موضوع تعامل صلح و حقوق شهروندی، محمد صالح نقره کار با موضوع پدیداری و پایداری صلح در پرتو تحقق پذیری حقوق شهروندی و بنیامین صادقی با موضوع بررسی جایگاه صلح در پیشبرد حقوق شهروندی با تاکید بر جنبه‌های آموزشی صلح ارائه مقاله داشتند.

حسن امیدوار، دبیر گروه جامعه‌شناسی صلح انجمن جامعه‌شناسی ایران از دیگرا حاضران این نشست بود.

گفتنی است چهارمین همایش ملی «پژوهش‌های اجتماعی و فرهنگی در جامعه ایران» به مدت سه روز متوالی در سالن‌های دانشکده علوم اجتماعی و با حضور بزرگان علوم انسانی و دغدغه‌مندان مسئله نابرابری و عدالت در زمینه‌های مختلف در پنل‌های موازی برگزار شد.

عکس: ایوب قادری-عطنا