falsafe esfahan mosleh tabatabaei kalbasi (20)

همایش بزرگ روز جهانی فلسفه و بزرگداشت علامه طباطبائی با حضور علی اصغر مصلح و  حسین کلباسی اشتری  از دانشگاه علامه طباطبائی از سوی خانه حکمت و با همکاری دانشگاه اصفهان برگزار شد.

به گزارش خبرنگار عطنا، همایش روز جهانی فلسفه همزمان با روز بزرگداشت علامه محمدحسین طباطبایی و آغاز هفته پژوهش ازسوی خانه حکمت اصفهان با همکاری گروه فلسفه دانشگاه اصفهان روز شنبه ۱۱ آذرماه در تالار صائب دانشکده ادبیات و علوم انسانی اصفهان برگزار شد.

این همایش با حضور غلامرضا اعوانی ، رئیس انجمن حکمت و فلسفه ایران و با سخنرانی وی بامحوریت «توفیق وحی و عقل در مکتب اصفهان، از ابن سینا تا ملاصدرا» همراه بود. همچنین علی اصغر مصلح، استاد تمام فلسفه دانشگاه علامه طباطبائی با موضوع «جستجوی حقیقت در جهان معاصر» به سخنرانی کرد.

در ادامه حسین کلباسی اشتری، استاد فلسفه دانشگاه علامه طباطبائی به عنوان دیگر سخنران این همایش سخنانی را پیرامون موضوع «حضور و غیاب فلسفه» ارائه کرد.

همچنین سید محمد الهی طباطبایی برادرزاده علامه محمد حسین طباطبایی به نقل خاطراتی شنیدنی از مرحوم علامه طباطبایی پرداخت.

وی همچنین خاطرنشان کرد: در پایان این همایش نیز از پایان نامه برتر سال در رشته فلسفه تقدیر می شود.

برای دانلود فایل صوتی سخنرانی کلیک کنید؛

محمد الهی طباطبایی