mas'ale iran kashi aghajari raghfari bokharaei salahshoor (15)

نشست «اصلی‌ترین مسئله جامعه ایران در چهار نگاه» از سوی گروه مسائل و آسیب‌های اجتماعی انجمن جامعه شناسی ایران، گروه علوم اجتماعی انجمن اندیشه و قلم و مجتمع فرهنگی رحمان برگزار شد.

به گزارش عطنا، در این نشست که عصر پنجشنبه، 25 آبان‌ماه برگزار شد و بیش از سه ساعت به طول انجامید، هاشم آقاجری از نگاه تاریخی، محمدجواد غلامرضاکاشی، استاد علوم سیاسی دانشگاه علامه طباطبائی از نگاه علوم سیاسی، حسین راغفر، استاد اقتصاد دانشگاه‌های الزهرا و علامه طباطبائی از نگاه اقتصادی و  احمد بخارایی از نگاه جامعه‌شناسی، اصلی‌ترین مسئله جامعه ایران را بررسی کردند.

در بخشی از این مراسم نیز ویدئو کلیپی از گفت‌وشنود با عمادالدین باقی پخش شد که از منظر خود به پرسشی درباره اصلی‌ترین مسئله جامعه ایران پاسخ داد.

گفتنی است دکتر پروانه سلحشوری، نماینده مجلس شورای اسلامی در کنار پژوهشگران و استادان دانشگاه مهمان ویژه این نشست بود.

گزارش کامل در عطنا قرار می‌گیرد.