طبق قوانین جدید و مصوب «وزارت علوم، تحقیقات و فناوری» و همچنین دستورالعمل برگزاری همایشهای علمیپژوهشی دانشگاههای سراسر کشور، تنها کنفرانسهایی که در پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) به ثبت رسیده باشند دارای اعتبار و تنها مقالات ارائه شده در کنفرانسها و کنگرههای نمایه شده ISC، دارای امتیاز پژوهشی، نمره پایان نامه و یا امتیاز ارتقا هستند.
به گزارش عطنا به نقل از روابط عمومی دبیرخانه دائمی «کنگره علمی حقوق شهروندی» دکتر ستار عزیزی، قائم مقام دبیر علمی اولین کنگره بین المللی حقوق شهروندی گفت: با همکاری دانشگاه بوعلیسینا همدان، دانشگاه علامه طباطبائی، دانشگاه شاهد و انجمن حقوق شهروندی، این کنگره دارای درجه علمیپژوهشی شد.
قائم مقام دبیر علمی، اولین کنگره بینالمللی حقوق شهروندی با بیان این که هدف دبیرخانه حقوق شهروندی جریانسازی علمی، ایجاد ادبیات و گفتمان علمی در عرصه حقوق شهروندی است افزود: کنگره حقوق شهروندی در پایگاه استنادی علوم جهان اسلام ثبت و نمایه شده و کلیه مقالات پذیرش شده در این کنگره از امتیاز پژوهشی، نمره پایان نامه و یا امتیاز ارتقا بهرهمند میشوند.
وی گفت: فراوردههای علمی که توسط ISC نمایهسازی میشوند با فراوردههای تولید شده در ISI برابری میکند چرا که معیارهای سنجش علم بر اساس قوانین علمی پایهگذاری شدهاند، بنابراین ثبت یک کنگره علمی در پایگاه استنادی علوم جهان اسلام از دیدگاه پژوهشگران، دانشگاهیان و محققان از جهت ارزیابی علمی آن کنگره با اهمیت است.
گفتنی است اولین کنگره بین المللی حقوق شهروندی، چهارشنبه 29 آذر به مناسبت سالروز رونمایی از منشور حقوق شهروندی در تهران برگزار خواهد شد.
علاقه مندان جهت ثبت نام و اطلاعات بیشتر میتوانند با شماره تماسهای 88831065 و 88836872 ارتباط برقرار و یا به نشانی HSH1395.IR مراجعه کنند.