۲۵ مهر ۱۳۹۶ ۰۹:۴۱
کد خبر: ۱۴۴۸۷۳
keyfiyate ghanun (11)

چهارمین نشست علمی-پژوهشی دانشجویان دکتری با حضور جمعی از دانشجویان و استادان دانشکده حقوق و علوم سیاسی با موضوع «کیفیت قانون اصل پسا قانونمندی کیفری» برگزارشد.


به گزارش عطنا، چهارمین نشست علمی ـ پژوهشی دانشجویان دکتری، روز شنبه ۲۲مهرماه در دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه علامه طباطبائی برگزار شد.


دراین نشست حامد رهدارپور دانشجوی دکتری دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه علامه طباطبائی در جمع دانشجویان و اساتید به توضیح رساله دکتری خود با عنوان « کیفیت قانون اصل پسا قانونمندی کیفری» پرداخت.


رهدار پور در ابتدای سخنرانی خود به بحث توجیه عنوان رساله اشاره کرد و گفت: منشا اصلی کیفیت در اصل قانونمندی است و از سوی دیگر اصل کیفیت یک شکل اصلاح شده اصل قانونمندی است.


در ادامه این نشست به توضیحاتی در رابطه با توجیه ضرورت این تحقیق و بررسی آن انجام شد و در پایان دانشجویان و اساتید به پرسش و پاسخ در رابطه با این موضوع پرداختند.


عکس: سمانه ستاری-عطنا


ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* :
* نظر:
مطالب دیگر
مدیریت فضای مجازی در ترکیه و امارات چگونه است؟
بررسی قوانین اینترنت در کشورهای دیگر (3)

مدیریت فضای مجازی در ترکیه و امارات چگونه است؟

چندین سال است که در امارات کلیه سرویس‌های انتقال صوت با پروتکل اینترنت ممنوع بوده و برنامه‌هایی مانند واتس اپ، وایبر، تانگو، فیسبوک مسنجر، ایمو، لاین، کیک مسنجر، تلگرام و فیس تایم مسدود هستند.
استاد دانشگاه شانگهای از برجام و روابط ایران و چین می‌گوید
گفتگوی اختصاصی عطنا با هوندا فَن

استاد دانشگاه شانگهای از برجام و روابط ایران و چین می‌گوید

دنیای کنونی نسبت به جهان 2006-2010 تغییرات زیادی کرده است؛ این امر بر توسعه برخی از روابط بین المللی هم تاثیر گذاشته است. من شخصا فکر می کنم بهترین نتیجه برای ایران این است که این مسئله را در اسرع وقت...
علت افزایش مهاجرت در میان نخبگان چیست؟
یک استاد دانشگاه در گفتگو با عطنا بررسی کرد

علت افزایش مهاجرت در میان نخبگان چیست؟

یک استاد دانشگاه معتقد است: «نوسانات وضعیت اقتصادی و نداشتن امید به حل مشکلات که دلیل مهاجرت است با جوان‌گرایی و به کارگیری نسل جوان در ساختار‌های نظام کشور باعث پویایی و کاهش مهاجرت می‌شود.»
در افغانستان چه خبر است؟
ملازهی در گفتگو با عطنا بررسی کرد

در افغانستان چه خبر است؟

يك کارشناس مسائل افغانستان معتقد است: «طالبان می‌کوشد تا با حملات نظامی سهم بیشتری از قدرت در افغانستان را به خود اختصاص دهد؛ در حالی که در ایران یک ارزیابی واقع بینانه از تحولات افغانستان وجود ندارد.»
پر بازدیدها
آخرین اخبار