۱۹ مرداد ۱۳۹۴ ۰۳:۴۸
ketabkhane

به گزارش خبرنگار حوزه علمی ـ آموزشی باشگاه خبری علامه طباطبائی (عطنا)، بیش از یک سال از افتتاح کتابخانه الکترونیکی مرکزی دانشگاه علامه می گذرد و در این مدت که کتابخانه دیجیتال مرکزی دانشگاه راه اندازی شده است دانشجویان با مشکلات متعددی مواجه شده اند. یکی از این موارد به بخش پایان نامه سایت کتابخانه مرکزی مرتبط است که در واقع مخاطب پس از انتخاب صفحه مربوط به بخش پایان نامه سایت با یک صفحه سفید و خالی مواجه می شود، و این مشکل برای دانشجویان کارشناسی ارشد که در مراحل تکمیل پایان نامه قرار دارند به یک معضل تبدیل شده و به خصوص افرادی که در سایر استان های کشور سکونت دارند و مشغول به تکمیل کارشان هستند، نیازمند دسترسی به منبع مقالات و پایان نامه ها می باشند که تنها راه دسترسی آنها از طریق سایت کتابخانه مرکزی به پایان نامه ها است.

سایت کتابخانه هم در پاسخ عنوان می کند که "در حال پیگیری ، آپدیت و جابه جایی سرور" .

در حال حاضر نیز مشخص نیست که چه مدت لازم است تا مشکلات مربوط به آن حل شود و از طرف دیگر هم که دانشگاه در تعطیلات تابستانی به سر می برد و در این تعطیلات، دانشجویانی که در حال تکمیل پایان نامه هستند و تا پایان شهریور فرصت دارند تا پروژه هایشان را به دانشکده تحویل دهند، به جای تمرکز در فرآیند تکمیل پایان نامه باید با این مشکلات دسته و پنجه نرم کنند؛ و در نهایت کسانی هم که در این پروسه و مشکلات بیشترین صدمه را خواهند دید دانشجویان هستند.

تحریریه عطنا ضمن تقدیر و تشکر از زحمات مدیریت و کارکنان کتابخانه مرکزی دانشگاه و با درک موضوع جابه جایی محل کتابخانه مرکزی از ساختمان چهارراه لشکر به ساختمان جدید در پردیس مرکزی که در حال حاضر در حال انجام است و تبعاً مشکلاتی از این حیث نیز متوجه کتابخانه و مسئولان آن می باشد، امیدوار است که با انتشار این گزارش روند بهبود این مشکلات سرعت بیشتری بگیرد.

لازم به ذکر است این گزارش به درخواست دانشجویان ارشد دانشگاه که اعتراضشان را به عطنا اعلام کرده اند، تهیه شده است که به نمونه ای از این اعتراضات اشاره می شود:

« اولا یه خسته نباشید میگم بابت این مرجع خبری
واقعیتش یه مشکلی تو دانشگاه علامه هست و خیلی وقته کسی پیگرش نیست گفتم با شما در جریان بذارم ، چون میدونم دسترسی شما به مسئولین بهتره و راحت تره و صدامون راحت تر شنیده میشه
موضوع مشکل:
واقعیتش یه یکسالی هستش که این سایت کتابخانه  الکترونیکی علامه رو راه انداختن ، ما آرزو به دل موندیم که سیستمش یه بار درست کار  کنه ، هر بار بهشون گفتیم ، ، همیشه هم طی یک پاسخ ساده میگن داریم درستش میکنیم، آپدیتش میکنیم ، سروراش رو جابجا میکنیم
دانشجوی ارشد هستم و برای پایان نامه نیاز به بررسی پایان نامه ها دارم ، ولی وقتی وارد سایت کتابخونه علامه میشی...تو بخش داخلی هر پایان نامه فقط یه صفحه سفید و خالی میبینی.
از طرفی ما هم شهرستان هستیم و وجود این سیستم و استفاده آن از راه دور خیلی عالی بود اماااا....
و از طرف دیگه دانشگاه هم بی خبررر رفت تو تعطیل تابستانی و ما موندیم یه پایان نامه و شهریور هم آخرین مهلت دفاع
فقط استرس دانشجور رو زیاد میکنند

تو رو خدا این مسئله سایت کتابخونهه رو پیگیری کنید ،این همه هزینه کردن ولی چه فایده ....از هرکی هم میپرسم که تا حالا استفاده کردین .همه جواب میدن به ندرت یا کم آخه همش سیستم تعطیله