eghtesad raftari momeni yopsefi (2)

نشست «اقتصاد رفتاری از زبان ریچارد تالر؛ برنده نوبل اقتصاد 2017» با حضور فرشاد مومنی، بهنام شهائی و محمدقلی یوسفی برگزار شد.
به گزارش عطنا، نشست «اقتصاد رفتاری از زبان ریچارد تالر؛ برنده نوبل اقتصاد 2017» روز پنج‌شنبه، 20 مهرماه در مؤسسه مطالعات دین و اقتصاد برگزار شد.
در این نشست فرشاد مؤمنی، استاد اقتصاد دانشگاه علامه‌طباطبائی، بهنام شهائی، پژوهشگر حوزه اقتصاد رفتاری و محمدقلی یوسفی استاد اقتصاد دانشگاه علامه‌طباطبائی به بررسی مکتب اقتصاد رفتاری تالر و عواملی که باعث شد تا این اقتصاددان جایزه نوبل را بگیرد، پرداختند.
گفتنی است ریچارد تالر، اقتصاددان 70 ساله آمریکایی موفق به دریافت جایزه نوبل سال 2017 برای «ترکیب مفروضات روانشناختی واقعی در تحلیل تصمیم گیری اقتصادی» شد.
این اقتصاددان تلاش کرده تا نشان دهد بر خلاف آنچه که در اقتصاد متعارف گفته می‌شود عقلانیت انسان‌ها محدود است همچنین انسان‌ها در تصمیم‌های خود فقط به خود منفعتی نمی‌اندیشند بلکه ترجیحات اجتماعی هم وجود دارد که بر تصمیم‌های آنها اثر دارد.
گزارش کامل در عطنا منتشر می‌شود.

عکس: شقایق صفی‌خانی- عطنا