۱۵ شهريور ۱۳۹۶ ۱۷:۰۶
Showraye Tahavol olom ejtemaye (13)

دکتر وحید شالچی، مدیرکل دفتر سیاست‌گذاری و برنامه‌ریزی فرهنگی وزارت علوم  در اینستاگرام خود خبر استعفایش را گذاشت و نوشت: «و سرانجام پذیرش استعفا و جلسه تودیع، لطف همکاران، محبت سرپرست محترم وزارت علوم و بازگشت مسرورانه به کتابخانه».

به گزارش عطنا، دکتر وحید شالچی، عضو هیئت علمی دانشگاه علامه طباطبائی که سال گذشته با حکم سید ضیاء هاشمی در مقام معاون فرهنگی وزارت علوم به عنوان مدیرکل دفتر سیاست‌گذاری و برنامه‌ریزی فرهنگی و اجتماعی این وزارت انتخاب شده بود امروز از این سمت استعفا داد و طی مراسمی با حضور سید ضیاء هاشمی در مقام سرپرست وزارت علوم مورد قدردانی مسئولان این وزارتخانه قرار گرفت.

گفتنی است وحید شالچی استادیار و عضو هیئت علمی گروه پژوهشگری اجتماعی دانشگاه علامه طباطبائی است و بیش از این مدیریت دفتر نظارت، ارزیابی و برنامه‌ریزی راهبردی معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه علامه طباطبائی را برعهده داشته است.