به گزارش عطنا به نقل از ایسنا، دکتر سید ضیا هاشمی ، با گرامیداشت دهه فجر از اقشار مختلف کشور به ویژه جامعه دانشگاهی اساتید، دانشجویان و کارمندان دانشگاهی دعوت کرد تا با حضور در راهپیمایی 22 بهمن بار دیگر اتحاد و یکپارچگی خود را به جهانیان ثابت کنند.

ISNA-4-25

وی با اشاره به برگزاری جلساتی در کمیته دانشگاهیان با حضور نمایندگان دانشگاه‌های مختلف، گفت: یکی از برنامه‌هایی که به صورت خاص برگزار می‌کنیم بحث "پیاده‌ راه دانشگاه انقلاب" است که روزهای 21 و 22 بهمن در خیابان انقلاب حد فاصل خیابان قدس تا خیابان 16 آذر برگزار می‌شود.

هاشمی افزود: علاوه بر برپایی پیاده‌ راه دانشگاه انقلاب، قرار است در روز 22 بهمن ماه در حاشیه راهپیمایی و با حضور دانشگاه‌های مختلف و مشارکت دانشجویان، برنامه‌های هنری- فرهنگی اجرا شود.