۰۵ شهريور ۱۳۹۶ ۱۳:۴۱
کد خبر: ۱۳۶۰۳۵
Pouria Askari (1)

پوریا عسکری، عضو هیئت علمی گروه حقوق عمومی و بین‌الملل دانشگاه علامه طباطبائی به‌عنوان یکی از اعضای هیئت مدیره انجمن آسیایی حقوق بین‌الملل انتخاب شد.


به گزارش عطنا، دکتر پوریا عسکری، استاد جوان حقوق بین‌الملل دانشگاه علامه طباطبائی در انتخابات هیئت مدیره انجمن آسیایی حقوق بین‌الملل، به عنوان یکی از اعضای هیئت مدیره این انجمن برای دوره 2017 - 2019 انتخاب شد.


بر اساس این گزارش، پوریا عسکری که متولد 1358 و دانش‌آموخته رشته حقوق بشر در مقطع کارشناسی ارشد و دکتری حقوق بین‌الملل است، از پژوهشگران برجسته و فعال در عرصه‌های حقوق بین‌الملل عمومی، حقوق بین‌الملل بشر، حقوق بشر دوستانه و حقوق بین‌الملل سرمایه‌گذاری و صاحب تألیفات و مقالات متعدد در این زمینه‌ها است.


از جمله کتاب‌های منتشر شده توسط این عضو هیئت علمی دانشکده حقوق و علوم سیاسی و دبیرکل انجمن ایرانی مطالعات سازمان ملل متحد می‌توان به نسل سوم حقوق بشر (حقوق همبستگی)، قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران در نظم حقوق کنونی، حق شرط بر معاهدات حقوق بشری در کنار ترجمه و مشارکت در ترجمه آثاری از جمله سازمان های بین المللی و اعمال اختیارات حاکمیتی، نهادها وسازو کارهای منطقه ای حمایت از حقوق بشر، حقوق بین المللی بشردوستانه عرفی، شورای امنیت و بهره برداری استراتژیک از حقوق بین الملل در کنار ده‌ها مقاله و سخنرانی علمی و تخصصی اشاره کرد.


انجمن آسیایی حقوق بین الملل به عنوان یک نهاد غیر دولتی و غیر سیاسی تنها محفل معتبر حقوقی در سطح آسیاست که همه حقوقدانان بر جسته آسیا و از جمله حقوقدانان آسیایی دارای سابقه عضویت در نهادهای تخصصی حقوقی و قضایی بین المللی در آن عضویت دارند. این انجمن سالیانه کنفرانس هایی  برای ارتقاء دانش حقوق بین الملل در آسیا برگزار و نیز به صورت مستمر جلسات هم اندیشی میان حقوقدانان آسیایی را میزبانی می کند.

ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* :
* نظر:
مطالب دیگر
مدیریت فضای مجازی در ترکیه و امارات چگونه است؟
بررسی قوانین اینترنت در کشورهای دیگر (3)

مدیریت فضای مجازی در ترکیه و امارات چگونه است؟

چندین سال است که در امارات کلیه سرویس‌های انتقال صوت با پروتکل اینترنت ممنوع بوده و برنامه‌هایی مانند واتس اپ، وایبر، تانگو، فیسبوک مسنجر، ایمو، لاین، کیک مسنجر، تلگرام و فیس تایم مسدود هستند.
استاد دانشگاه شانگهای از برجام و روابط ایران و چین می‌گوید
گفتگوی اختصاصی عطنا با هوندا فَن

استاد دانشگاه شانگهای از برجام و روابط ایران و چین می‌گوید

دنیای کنونی نسبت به جهان 2006-2010 تغییرات زیادی کرده است؛ این امر بر توسعه برخی از روابط بین المللی هم تاثیر گذاشته است. من شخصا فکر می کنم بهترین نتیجه برای ایران این است که این مسئله را در اسرع وقت...
علت افزایش مهاجرت در میان نخبگان چیست؟
یک استاد دانشگاه در گفتگو با عطنا بررسی کرد

علت افزایش مهاجرت در میان نخبگان چیست؟

یک استاد دانشگاه معتقد است: «نوسانات وضعیت اقتصادی و نداشتن امید به حل مشکلات که دلیل مهاجرت است با جوان‌گرایی و به کارگیری نسل جوان در ساختار‌های نظام کشور باعث پویایی و کاهش مهاجرت می‌شود.»
در افغانستان چه خبر است؟
ملازهی در گفتگو با عطنا بررسی کرد

در افغانستان چه خبر است؟

يك کارشناس مسائل افغانستان معتقد است: «طالبان می‌کوشد تا با حملات نظامی سهم بیشتری از قدرت در افغانستان را به خود اختصاص دهد؛ در حالی که در ایران یک ارزیابی واقع بینانه از تحولات افغانستان وجود ندارد.»
پر بازدیدها
آخرین اخبار