۱۸ مرداد ۱۳۹۶ ۱۶:۲۹
rohani - eblagh

رئیس‌جمهور در احکام جداگانه‌ای مسوولیت دو معاونت ریاست جمهوری و همچنین دستیار رئیس‌جمهور در امور حقوق شهروندی را به زنان واگذار کرد.

به گزارش عطنا به نقل از ایسنا، حجت‌الاسلام حسن روحانی، طی احکام جداگانه‌ای معصومه ابتکار را به عنوان «معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده»، لعیا جنیدی را به عنوان «معاون حقوقی رئیس‌جمهور» و شهیندخت مولاوردی را به عنوان «دستیار رئیس‌جمهور در امور حقوق شهروندی» منصوب کرد.

رئیس‌جمهور در این احکام جداگانه، توفیق در خدمت به اسلام و ملت شریف ایران با رعایت اصول قانون‌مداری، اعتدال‌گرایی و منشور اخلاقی دولت تدبیر و امید را از خداوند بزرگ برای این دو معاون و دستیار خود مسألت کرده است.

متن حکم رئیس‌جمهور به شهیندخت مولاوردی به عنوان دستیار رئیس جمهور در امور حقوق شهروندی  به این شرح است:

سرکار خانم شهیندخت مولاوردی

نظر به مراتب تعهد، توانایی‌های حقوقی و سوابق ارزنده سرکار عالی، به موجب این حکم به عنوان «دستیار رئیس جمهور در امور حقوق شهروندی» منصوب می‌شوید.

توفیق شما را در خدمت به اسلام و ملت شریف ایران با رعایت اصول قانون‌مداری، اعتدال‌گرایی و منشور اخلاقی دولت تدبیر و امید از خداوند بزرگ مسألت می‌نمایم.

رئیس جمهوری اسلامی ایران

در حکم  روحانی به معصومه ابتکار به عنوان معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده نیز آمده است:

سرکار خانم دکتر معصومه ابتکار

به استناد اصل یکصد و بیست و چهارم قانون اساسی و نظر به مراتب تعهد و تجربیات سرکار عالی به موجب این حکم به عنوان «معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده» منصوب می‌شوید.

رئیس جمهوری اسلامی ایران

متن حکم  لعیا جنیدی به عنوان معاون حقوقی رئیس جمهور  نیز به این شرح است:

بسم‌الله الرحمن الرحیم

سرکار خانم دکتر لعیا جنیدی

به استناد اصل یکصد و بیست و چهارم قانون اساسی و نظر به مراتب تعهد و تجربیات سرکار عالی به موجب این حکم به عنوان «معاون حقوقی رئیس جمهور» منصوب می‌شوید.

مطالب دیگر
مدیریت فضای مجازی در ترکیه و امارات چگونه است؟
بررسی قوانین اینترنت در کشورهای دیگر (3)

مدیریت فضای مجازی در ترکیه و امارات چگونه است؟

استاد دانشگاه شانگهای از برجام و روابط ایران و چین می‌گوید
گفتگوی اختصاصی عطنا با هوندا فَن

استاد دانشگاه شانگهای از برجام و روابط ایران و چین می‌گوید

علت افزایش مهاجرت در میان نخبگان چیست؟
یک استاد دانشگاه در گفتگو با عطنا بررسی کرد

علت افزایش مهاجرت در میان نخبگان چیست؟

در افغانستان چه خبر است؟
ملازهی در گفتگو با عطنا بررسی کرد