مدیر گروه علوم ارتباطات دانشگاه علامه طباطبائی با اشاره به لزوم توجه جدی به زمینههای حرفهای خبرنگاری، تأکید کرد: باید ببینیم در مسائل مشترک حوزه حرفهای روزنامهنگاری و رشتههای ارتباطی چه چیزهایی وجود دارد و این شکاف نظری و حرفهای بین روزنامهنگاری تجربی و علمی را کاهش دهیم.
هادی خانیکی در گفتوگوی اختصاصی با خبرنگار عطنا ، ضمن تبریک 17 مردادماه، روز خبرنگار، گفت: این روز نمادی نه فقط برای توجه به خبرنگار، بلکه برای فراهم کردن زمینههای حرفهای چون آموزش و برطرف کردن کمبودها در این عرصه است.
وی افزود: از جمله این زمینهها و توجه به عرصه خبرنگاری این است که باید ببینیم چه کمبودهایی در زمینه نظری و پژوهش وجود دارد.
خانیکی با بیان اینکه به بهانه این روز میتوان به مسائل حوزه روزنامهنگاری توجه بیشتری داشت، گفت: باید ببینیم در مسائل مشترک حوزه حرفهای روزنامهنگاری و رشتههای ارتباطی چه چیزهایی وجود دارد و این شکاف نظری و حرفهای بین روزنامهنگاری تجربی و علمی را کاهش دهیم.
رئیس انجمن ایرانی مطالعات فرهنگی و ارتباطات با اشاره وضعیت خبرنگاری در ایران، خاطرنشان کرد: وضعیت خبرنگاری در ایران ترکیبی از فرصتها و تهدیدهایی است که برای آنها وجود دارد و فرصت به میدان آمدن نسل جدید روزنامهنگاران و خبرنگاران است که عاشقانه سعی میکنند در این عرصه فعالیت کنند.
وی اضافه کرد: تهدید هم این است که خبرنگاران درگیر شغلی پرمخاطره هستند؛ امنیت شغلی و حقوقی کمتری دارند، شرایطشان آنها را به گونهای محدود میکند که آینده برایشان چندان روشن نیست.
مدیرگروه ارتباطات دانشگاه علامه طباطبائی در ادامه گفت: اکنون روزنامهنگاری و خبرنگاری با پرسشهای جدیدی روبهرو است که چطور بین روزنامهنگاری سنتی و جدید-شبکهای- جایی برای خودشان باز کنند.
خانیکی در پایان با اشاره وضعیت دانشکده ارتباطات دانشگاه علامهطباطبائی، گفت: استقلال دانشکده میتواند چشماندازهای تازهای را هم در زمینه آموزش و هم در زمینه پژوهش برای عرصه حرفهای روزنامهنگاری مطرح کند.