۱۹ خرداد ۱۳۹۴ ۰۰:۴۷
کد خبر: ۱۱۰۹۵
pakdehi
استاد دانشگاه علامه طباطبائی گفت: تلویزیون ملی را نباید با تکیه بر آگهی و تجارت اداره کرد





رویکرد صداوسیما بر این اساس است که دولت را در انجام وظایفش ناموفق‌تر از آنچه هست؛ جلوه دهد. رسانه ملی باید طبق قوانینی که برایش تدوین شده، عمل کند. خدماتش باید مبتنی بر خدمات عمومی باشد و نیاز همه قشرها را پوشش دهد.
علیرضا حسینی پاکدِهی طی گفتگوییبر این مسأله تأکید می‌کند که در رسانه‌های ملی اساس تأمین هزینه‌ها؛ دولت است اما دولت‌ها حق کنترل، نظارت و اداره آنها را ندارند.
دولت باید زمینه آزادی کامل را فراهم کند تا تحریریه رسانه مستقل باشد و محتوایی برای عموم جامعه تولید کند. تامین هزینه‌ها و درآمدزایی مبتنی بر آگهی تجاری؛ دیگر نکته مورد انتقاد حسینی پاکدِهی است. او می‌گوید: شبکه‌های ملی را نباید با تکیه بر آگهی و تجارت اداره کرد زیرا در این شرایط رسانه‌ها باید در خدمت صاحبان آگهی باشند نه عموم مردم. ادامه این روند نبود حرفه‌ای‌گرایی، احاطه و اشراف دیدگاهی خاص را به دنبال دارد. درصورتی‌که سازمان باید جامع، کامل، بی‌طرف و مبنی بر نیاز آحاد مردم اداره شود.
استاد دانشگاه علامه طباطبائی درباره حمایت صداوسیما از جناحی خاص در آستانه انتخابات مجلس می‌گوید: سازمانی که نام رسانه ملی را دارد باید طبق قوانینی که برای آن تدوین شده، عمل کند. خدماتش باید مبتنی بر خدمات عمومی باشد و نیاز همه قشرها را پوشش دهد و تأمین کند.
بنابراین، نگاه آن به یک دسته و دیدگاه خاص منطبق با قوانین تدوین شده این سازمان نیست و می‌تواند تبعات مختلفی داشته باشد. از نظر این استاد دانشگاه، کار کردن بر مبنای «صداقت رسانه‌ای» و «تعهد حرفه‌ای» تنها راه آشتی مردم با رسانه ملی و میهنی است.
او ادامه می‌دهد: تکثر صداها، آزادی، نظارت قانونی، حق پاسخگویی، آزادی بیان و اختصاص ساعاتی برای همه گروه‌ها و دسته‌های قومی به نسبت درصدی که از جامعه را تشکیل می‌دهند؛ نکاتی هستند که مورد غفلت واقع شده‌اند.
حسینی پاکدِهی ادامه می‌دهد: نگرش منفی سازمان به دولت موجب شده که ضعف‌های دولت بیشتر در رسانه ملی نمایش داده شود.




منبع: ایلنا

ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* :
* نظر:
پر بازدیدها
آخرین اخبار