همایش «اقتصاد فرهنگ؛ بررسی سیاستهای آموزشی» به همت مؤسسه آموزشی و پژوهشی اشراق در در سالن دکتر علی شریعتی دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران برگزار شد.
به گزارش عطنا، این همایش 20 اسفندماه و با حضور استادان، دانشجویان و پژوهشکران حوزه علوم انسانی برگزار شد که در آن سخنرانان به آسیبشناسی اقتصاد فرهنگ و بررسی بنیادها و امکانهای پیش رو و نیز جایگاه آموزش در مدیریت اقتصاد فرهنگ پرداختند.
در این همایش حسین راغفر، عضو هیئت علمی گروه اقتصاد دانشگاه الزهراء با موضوع «نئولیبرالیسم، اقتصاد و فرهنگ»، ابراهیم فیاض، استاد مردمشناسی و عضو هیئت علمی دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران با موضوع «آسیبشناسی اقتصاد نهادهای متولی فرهنگ در ایران»، محمدتقی چاوشی، عضو هیئت علمی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی با موضوع «قنوت و قناعت» و عیسی کشاورز، دکترای مدیریت و برنامهریزی فرهنگی و مدیرگروه فرهنگ و هنر دانشگاه جامع علمی و کاربردی با موضوع «جایگاه صنایع فرهنگی در اقتصاد مقاومتی» سخنرانی کردند.
همچنین در این همایش اسماعیل فراهانی، دانشجوی دکترای جامعهشناسی فرهنگی دانشگاه تهران با موضوع «اقتصاد فرهنگ از منظر اقتصاد سیاسی»، آرمین حامدینژاد، دانشجوی دکترای جامعهشناسی فرهنگی از دانشگاه علامه طباطبائی با موضوع «اقتصاد فرهنگ و استعمار زیست جهان»، نوید خنوه، دانشجوی مقطع کارشناسیارشد اقتصاد دانشگاه شریف با موضوع «تفکر طراحی و راهحلهای نوآورانه در راستای حل مشکلات اقتصادی سازمان» و نیلوفر مسجدیزاده، دانشجوی دکترای جامعهشناسی فرهنگی دانشگاه علامه طباطبائی با موضوع «اقتصاد فرهنگ و استعمار زیست جهان» به سخنرانی و ارائه مطالب خود پرداختند.
سینا کلهر دارای دکترای جامعهشناسی و مدیرکل مطالعات فرهنگی مرکز پژوهشهای مجلس شورای اسلامی نیز در این همایش حضور داشت.
همچنین در این همایش طرح نامههای آموزشی مختلف برای توانمندسازی سازمانهای فرهنگی مردم نهاد و نهادهای متولی فرهنگ که مبتنی بر رویکردهای مختلفی چون اقتصاد سیاسی، مدیریت، تمدنسازی، تسهیلگری اجتماعی از منظر جامعهشناختی تنظیم شده است، ارائه شد.
«همایش اقتصاد فرهنگ؛ بررسی سیاستهای آموزشی» باهمکاری دانشگاه تهران، پژوهشگاه سیاستگذاری علم و فناوری دانشگاه شریف، پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی و حوزه هنری سازمان تبلیغات اسلامی برگزار شد.