hamayesh-jaryanat-enheafi

همایش تحلیل و بررسی «جریانات انحرافی تاریخ انقلاب اسلامی از گذرگاه جریانات انحرافی صدر اسلام» با عنوان «عبرت‌های عاشورایی در تاریخ انقلاب اسلامی» به همت بسیج دانشجویی دانشکده ارتباطات دانشگاه علامه طباطبائی برگزار می‌شود.

به گزارش عطنا به نقل از فارس، همایش تحلیل و بررسی «جریانات انحرافی تاریخ انقلاب اسلامی از گذرگاه جریانات انحرافی صدر اسلام» با عنوان « عبرت‌های عاشورایی در تاریخ انقلاب اسلامی» به همت بسیج دانشجویی دانشکده ارتباطات دانشگاه علامه طباطبائی برگزار می‌شود.

بنابراین گزارش، در این همایش محمدحسین رجبی‌دوانی و حجت‌الاسلام روح الله حسینیان حضور خواهند داشت.

لازم به ذکر است، همایش تحلیل و بررسی «جریانات انحرافی تاریخ انقلاب اسلامی از گذرگاه جریانات انحرافی صدر اسلام» 13 مهرماه در سالن شهید همت دانشگاه علامه برگزار خواهد شد.