۰۹ اسفند ۱۴۰۱ ۰۷:۰۲
کد خبر: ۳۰۴۷۱۷

عطنا - همایش ملی تحت عنوان (پیش‌گیری از آسیب‌های روانی_ اجتماعی_فرهنگی با تمرکز بر سلامت معنوی)، در بستر تحولی در 17 اردیبهشت‌ماه 1402 از سوی هسته پژوهشی روان‌شناسی اجتماعی و گروه روان‌شناسی بالینی دانشگاه علامه طباطبائی تهران با همکاری فرهنگستان علوم پزشکی ایران در دانشگاه علامه طباطبائی، دانشکده روان‌شناسی و علوم تربیتی برگزار می‌شود.

ابوالقاسم عیسی مراد دبیر این همایش با بیان اینکه آغاز این کار از حدود ۲ یا ۳ ماه گذشته است که به صورت رسمی شروع شده، گفت: عناوین اصلی و فرعی این همایش تعیین شده و همه‌ اطلاعات بر روی سایت و پوستر مورد نظر گذاشته شده است. هدف از این نشست، به تناسب موضوع آسیب‌شناسی و سلامت معنوی این است که چگونه می‌توان بستری برای اساتید ایجاد کرد که با تمرکز بر سلامت معنوی، بخشی از آسیب‌ها و عوامل بازدارنده دانشجویان را پیش‌بینی کنند.

عیسی مراد ادامه داد: هدف اصلی جلسه این است که برنامه‌ها، محورها و اهداف را در میان بگذاریم و همکاری‌ها و مشارکت‌هایی از جهات علمی، پژوهشی و فرهنگی دریافت کنیم و از پیشنهاد‌ها برای هرچه بهتر شدن این همایش که در هفته سوم اردیبهشت برگزار می‌شود استفاده کنیم.

1675681079.jpg (763×1080)

دبیر همایش بیان کرد: با توجه به شرایط جامعه و درگیری مداوم مردم با مسائل نگرانی مضاعف می‌شود و برای بهتر شدن حال آن‌ها باید آسیب‌ها، نگرانی‌ها و مخاطب را شناسایی کنیم و دریابیم که چگونه می‌توان میزان نگرانی را به حداقل رساند و به صورت بسته‌های سیاستی و عملیاتی برای حوزه‌های مختلف ارائه داد.

وی با اشاره به محورهای همایش عنوان کرد: برخی از محورهای اصلی و فرعی همایش موضوعات پیش‌گیری شناختی_معرفتی و اعتقادی، جنگ ترکیبی و شناختی، بازی‌های رایانه‌ای و نابهنجار، شبکه‌های اجتماعی، رسانه‌ها و متاورس است.

عیسی مراد افزود: چهار محور اصلی این همایش به این ترتیب آسیب‌های نوپدید و مجازی و پیشگیری با تمرکز بر سلامت معنوی، آسیب‌های ازدواج و خانواده و پیشگیری با تمرکز بر سلامت معنوی، آسیب‌های روش‌شناسی و ماهیت و پیشگیری با تمرکز بر سلامت معنوی و آسیب‌های روانی-اجتماعی-فرهنگی و پیشگیری با تمرکز سلامت معنوی هستند.

وی در مورد محورهای اصلی به مسائلی از قبیل اعتیاد رفتاری، ازدواج معیوب، آمار بالای طلاق، تأخیر در ازدواج و زیست‌های مجردی اشاره کرد و گفت: ما بدبین نیستیم و به مسائل به شکل آسیب شناسانه نگاه می‌کنیم. ممکن است حال بد جامعه در حوزه‌های مدیریت، سیاست، تعلیم و تربیت و.. تأثیرگذار باشد و مهم این است که چگونه آن‌ها را بشناسیم.

وی با بیان اینکه هدف ما بیان اوضاع بد نیست و واقع‌بینانه عمل می‌کنیم، تصریح کرد: خوش‌بین مطلق و بدبین مطلق نخواهیم بود و باید واقعیت را دید. باید پیش‌بینی کنیم که در سال‌های آینده چه اتفاقاتی خواهد افتاد. رسالت خود را به عنوان یک انسان یا معلم پیدا کنیم و درنتیجه بحث ما آسیب‌شناسی است.

دبیر همایش در پایان به برخی از جزئیات همایش پرداخت و افزود: در هر پنل ارائه شده علاوه بر پرسش و پاسخ، یک سخنران کلیدی و علمی خواهیم داشت و در هر پنل دو مقاله انتخابی نیز خواهیم داشت. برای آغاز همایش، با حضور رئیس دانشگاه علامه طباطبائی و رئیس فرهنگستان علوم پزشکی افتتاحیه کوتاهی خواهیم داشت که البته به صورت ارائه موضوع مقاله‌ای و علمی است و با دو کلیدواژه آسیب‌شناسی و سلامت معنوی ارتباط خواهیم داشت. بحث نمایشگاه و کتاب هم در حواشی نشست کاملاً مطرح خواهد شد.

عطنا را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید:

اینستاگرام                                              تلگرام

ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* captcha:
* نظر:
هنر و فرهنگ1
مراسم آشنایی با جشن سال نوی چینی، در دانشکدۀ ادبیات و زبان‌های خارجی دانشگاه علامه طباطبایی برگزار شد
به همت انجمن علمی زبان چینی و مرکز تحقیقات چین،

مراسم آشنایی با جشن سال نوی چینی، در دانشکدۀ ادبیات و زبان‌های خارجی دانشگاه علامه طباطبایی برگزار شد

مراسم آشنایی با جشن سال نوی چینی، با هدف توجه به پیوندهای فرهنگی ایران و چین، در ایام جشن نوروز و جشن سال نو در چین، در دانشکدۀ ادبیات و زبان‌های خارجی دانشگاه علامه طباطبائی برگزار شد.
پر بازدیدها
آخرین اخبار